24 Απριλίου, 2024

Το Ηράκλειο κάνει την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»: Πλήθος κόσμου και αέρας νίκης για την Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη στην κεντρική της ομιλία

Δυναμικό παρών με αέρα νίκης, έδωσαν οι Ηρακλειώτες και όχι μόνο που πλημμύρισαν την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου, η κεντρική ομιλία της υποψήφιας Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Γεωργίας (Γωγώ) Μηλάκη.

Η ομιλία έγινε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του IBIS HOTEL λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Με σύνθημα «Κάνε την ανατροπή, Αξίζουμε περισσότερα», η υποψήφια βουλευτής, απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους και υποψήφιους ψηφοφόρους της, να στείλουν το μήνυμα της νίκης το βράδυ της 21ης Μαΐου. Να βάψουν την Κρήτη μπλε και να αναδείξουν την Νέα Δημοκρατία ξανά πρώτη δύναμη!

Tην υποψήφια βουλευτή, Γεωργία (Γωγώ) Μηλακη, προλόγισε η κόρη της Δήμητρα τονίζοντας πως: «Η Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη είναι μητέρα, εργαζόμενη, γιατρός, φίλη αλλά πάνω από όλα είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ εκείνος που θα έκανε τα πάντα για τον συνάνθρωπο» υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «αυτή η πλευρά της, όντας δίπλα στον άνθρωπο και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, που δεν είναι άλλη από την ώρα που μαθαίνει ότι «χτυπήθηκε» από την επάρατο νόσο για να τον εμψυχώσει και να τον βοηθήσει παρέχοντας τη γνώση και τις ιατρικές της υπηρεσίες ως Ογκολόγος, να είναι η αιτία και η αφορμή που την έκανε να ασχοληθεί με τα κοινά αρχικά ως Περιφερειακός Σύμβουλος και τώρα ως υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με την Νέα Δημοκρατία.«

Δείτε το Βίντεο:
www.youtube.com/watch

Ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος με περίσσεια αγάπη για τον συνάνθρωπο. Ένας άνθρωπος που αγαπά το Ηράκλειο, την Κρήτη και την πατρίδα μας. Ένας άνθρωπος που θέλει και μπορεί να προσφέρει. Σε αυτή της την προσπάθεια, τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου είμαστε δίπλα της. Βαδίζουμε μαζί της, την στηρίζουμε και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία! Μαμά, κάνε την ανατροπή γιατί μπορείς!» είπε η κόρη της προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.

Λίγο αργότερα στο βήμα ανέβηκε η κ. Αθηνά Σφακάκη η οποία στον χαιρετισμό της, μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την υποψήφια Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη.

Βαθιά συγκινημένη η υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου με την Νέα Δημοκρατία, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη, αφού ευχαρίστησε το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την αμέριστη στήριξη που δείχνει στο πρόσωπό της, σημείωσε πως «βλέποντας σας όλους εδώ κοντά μου, αισθάνομαι δικαιωμένη. Δικαιωμένη που έβαλα πάνω από όλα το καλό του τόπου μου. Δικαιωμένη που πίστεψα στην τιμή που μου έκανε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και στην αξία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Είμαι σίγουρη, ότι το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου θα δικαιώσει και εσάς που πιστεύετε σε μένα, για ένα καλύτερο μέλλον, για όλους εμάς, για τους νέους και για την Κρήτη μας…

Το στοίχημα μας, είναι να ντυθεί όλη Κρήτη και όλη η χώρα στα γαλάζια στις 21 Μαΐου για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη ΝΔ».

Στη συνέχεια η κ. Μηλάκη, αναφέρθηκε στις αλλεπάλληλες κρίσεις που πέρασε η Ελλάδα δίνοντας έμφαση στο ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατάφερε να τις ξεπεράσει και να οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη. Αναφέρθηκε επίσης στα έργα που έγιναν και αυτά που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στην Κρήτη εάν αναδειχθεί ξανά πρώτη δύναμη η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως: «η 21ή Μαΐου είναι η πιο κρίσιμη μέρα, γιατί ψηφίζουμε για να αποφασίσουμε: Θα γυρίσουμε πίσω ή θα προχωρήσουμε μπροστά ανατρέποντας νοοτροπίες και ιδεοληψίες».

Ακολούθως παρουσίασε το δικό της σχέδιο το οποίο είναι δομημένο σε 6 πυλώνες: υγεία, Κοινωνία, Αθλητισμός, Π ο λ ι τ ι σ μ ό ς, Κ λ ι μ α τ ι κ ή α λ λ α γ ή, ο ι ν έ ο ι και τ ο μ έ λ λ ο ν τ ο υ ς, όπως αποτυπώνονται στην πυραμίδα του προγράμματος της και χαρακτηρίζεται από μια φράση: Τη φιλοδοξία η Ελλάδα να γίνει καλύτερη.

«Την 21η Μαίου ψηφίζουμε αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για να μεγαλώσουμε την διαφορά του 2023 με την Ελλάδα του 2027 που θέλουμε να φτιάξουμε» συνέχισε στην ομιλία της και παράλληλα σημείωσε ότι «είναι η ώρα της Κρήτης να κάνει την διαφορά. Το Ηράκλειο μπορεί να κάνει την διαφορά. Η Κρήτη ψηφίζει Κυριάκο κυβερνήτη. Στις 21 Μαΐου πρέπει όλοι να δώσουμε την απάντηση, επιλέγοντας τη σταθερότητα. Επιλέγοντας το δρόμο που θα πάει την Πατρίδα μας ακόμα πιο μπροστά. Επιλέγοντας τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό». Ζητώντας από τους πολίτες τη στήριξή τους «ώστε όλοι μαζί το βράδυ της 21ης Μαΐου να πανηγυρίσουμε και να βγούμε ξανά νικητές!!!». Στην ομιλία της, η κ. Μηλάκη κατέληξε στο μήνυμα : Σε αυτό το δρόμο λοιπόν της πολιτικής που επέλεξα να ακολουθήσω, σας θέλω συνοδοιπόρους για να πάμε μαζί τη χώρα μας ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ… Δώστε μου την δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω με όλες τις δυνάμεις! Οι άνθρωποι και οι ικανότητες τους κάνουν την διαφορά. Δώστε μου την ψήφο σας! Κάνε την Ανατροπή! Αξίζουμε Περισσότερα! Ας δώσουμε την ελευθερία στους νέους να επιλέξουν αν θέλουν να πρωτοστατήσουν και να πάνε ΣΤΑΘΕΡΑ ,ΤΟΛΜΗΡΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ!».