3 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Παλιεράκης από τον Ρεθυμνιακό

Ο Ρεθυμνιακός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παλιεράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΜΕ «ΔΕΣΜΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ» Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΙΕΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ ΜΑΣ


Αντίο Γιώργο… εις το επανιδείν

Ήταν από τους ανθρώπους που μέσα σε μια σεζόν πρόλαβε να διαδραματίσει δύο διαφορετικούς ρόλους στον Ρεθυμνιακό μας. Ξεκίνησε με την αθλητική περιβολή και τα γάντια σε… θερμοκρασίες ετοιμότητας και ολοκλήρωσε την σεζόν μαζί με τους υπόλοιπους «κυανόλευκους» την χρονιά του… Κοροναϊού με μια πιο σπορ ένδυση και δίπλα από τον πάγκο τους. Για τον Γιώργο Παλιεράκη τον έναν από τα μέλη την θέσης που χαρακτηρίζεται ως «μοναχική», αυτή του τερματοφύλακα η αγωνιστική περίοδος που διανύσαμε είχε μια πληθώρα από ανάμεικτα συναισθήματα. Ξεκίνησε με το γνωστό κέφι και όρεξη της προετοιμασίας, συνεχίστηκε πάντα με το χαμόγελο και με δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και κάπου προς το τέλος Δεκεμβρίου η τύχη έπαιξε το δικό της «90λεπτο». Στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς ο Γιώργος Παλιεράκης θα τραυματιστεί και οι εξελίξεις θα… προλάβουν την αποκατάσταση και την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.
Η παραίτηση του Γενικού Αρχηγού των «δελφινιών» Νίκου Γκούτζου τον οδηγεί με απόλυτης αποδοχής πρόταση στην νευραλγική αυτή θέση. Έχοντας δύο γεμάτα 90λεπτα στον νικηφόρο αγώνα των ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με την ΕΑΠ, στο γήπεδο του Αρσιπόπουλου (0-1), αλλά και στον άτυχο (0-3) στην Σοχώρα με την Επισκοπή για την Γ’ φάση του ίδιου θεσμού, ο έμπειρος τερματοφύλακας έλαβε έναν διαφορετικό ρόλο. Εκείνον που εκτέλεσε με επιτυχία στον αγώνα της Ελιάς, στο ελπιδοφόρο τότε 2-2 κόντρα στον Πόρο. Ακολούθησε όμως ο Κοροναϊός που δεν του έδωσε την δυνατότητα για παραπάνω εμπειρίες στον νέο πόστο. Όμως για τον 37χρονο τερματοφύλακα η αγωνιστική «αυλαία» δεν έχει πέσει εδώ. Νιώθει ότι μπορεί ακόμη για μια χρονιά να φορέσει τα γάντια σε μια κατηγορία που θα μπορούν να του προσφέρουν την δυνατότητα οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έτσι η λύση της συνεργασίας μεταξύ του Ρεθυμνιακού μας και του Γιώργου Παλιεράκη δεν θα μπορούσε να επέλθει μέσα από το χαμόγελο για την προσφορά του, αλλά και την μελλοντική… υπόσχεση που προσφέρει το «εις το επανιδείν».

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας :

«. Με γνώμονα το ήθος και την προσφορά του στην ομάδα μας, το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. αποδέχεται την θερμή επιθυμία του Γιώργου Παλιεράκη να συνεχίσει ενεργά την καριέρα του. Η λύση της συνεργασία με τον έμπειρο τερματοφύλακα, συνοδεύεται και από την ευχή μας το υπόλοιπο της καριέρας του να έχει τα προσδοκώμενα για εκείνον αποτελέσματα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας, επισημαίνοντας ότι πάντοτε η επιστροφή του στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού Α.Ο. θα αποτελεί την πιο χαρακτηριστική μορφή επανασύνδεσης».