19 Μαρτίου, 2024

Ταξίδεψε στο χρόνο και λέει πως υπόγεια πλάσματα θα καταλάβουν τη Γη!

Ένας χρήστης του TikTok έχει προκαλέσει σάλο με τα βίντεο που αναρτά να γίνονται γρήγορα viral, αφού υποστηρίζει ότι σε έναν χρόνο από τώρα η ανθρωπότητα θα ανακαλύψει εχθρικά πλάσματα, τα οποία κρύβονται κάτω από το έδαφος και έχουν στόχο την εξάλειψη του ανθρώπου.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk ο χρήστης με το όνομα timevoyaging ισχυρίζεται ότι είναι χρονοταξιδιώτης και πως τα πλάσματα που ονομάζονται «Azawa», όχι μόνο είναι κρυμμένα υπόγεια στην Γη, αλλά ευθύνονται για κάποιες από τις μεγαλύτερες καταστροφές, αλλά και τραγωδίες, όπως το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου που οδήγησε στην πτώση των Δίδυμων Πύργων.
   
«ΠΡΟΣΟΧΗ, ναι, είμαι πραγματικός ταξιδιώτης στο χρόνο, ένας άλλος κόσμος μέσα στη Γη ανακαλύπτεται σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτήσει στον λογαριασμό που διατηρεί στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Παράλληλα, σημειώνει ότι τα πλάσματα «Azawa» είναι σαν «άνθρωποι» και ζουν σε έναν παράλληλο κόσμο που σύντομα θα ανακαλύψουμε.

   
«Στις 13 Ιανουαρίου 2023, κάποιος που εξερευνά βαθιές, υπόγειες σπηλιές βρίσκει μια γιγάντια καταπακτή. Αυτή η καταπακτή οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο γνωστό ως “Azawa” όπου τα πάντα είναι νέα – είδη, υγρά, αέρας κ.λπ. Οι άνθρωποι της “Azawa” είναι πολύ εχθρικοί και έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα όπως η 11η Σεπτεμβρίου και άλλα», προσθέτει στην συνέχεια.

Μέχρι στιγμής, αρκετοί χρήστες του TikTok παρακολουθούν τον συγκεκριμένο λογαριασμό, με ορισμένους να αναφέρουν ότι βρίσκουν «αστεία» και «ενδιαφέρουσα» αυτή την θεωρία συνομωσίας, ενώ άλλοι τονίζουν ότι πρόκειται για μια διαφορετική αναπαραγωγή της «Κούφιας Γης», μιας θεωρίας συνωμοσίας, που αναφέρει ότι υπόγεια πλάσματα στον πυρήνα της Γης, προσπαθούν να καταλάβουν τον έλεγχο του πλανήτη.

madata.gr