7 Μαΐου, 2024

Τα βρήκε «σκούρα» στα Γιάννενα και ήρθε ισόπαλος με τον σκληροτράχηλο ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που δεν άφησε καθόλου αμείωτο τον ενδιαφέρον με πολλές ευκαιρίες και γρήγορο ρυθμό

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5΄, με τον Παμλίδη με διαγώνιο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τζολάκη.

Οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν έψαχναν την ισοφάριση, πλαγιοκοπώντας κυρίως από τα αριστερά με Ραφίνια και Βαλμπουενά.

Στο 36΄ ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη καλή ευκαιρία, με την κεφαλιά του Σεμέδο να περνάει άουτ μετά την σέντρα από το Βαλμπουενά.

Με την αρχή της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 51΄, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στην αναμέτρηση, με την σκαστή κεφαλιά του Ελ Αραμπί μετά την σέντρα του Φορτούνη να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Χουτεσιώτη.

Στην συνέχεια το παιχνίδι πήγαινε «πάνω – κάτω», με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης.

Στο 71΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του Κρίζμαν να χτυπάει στο δοκάρι της εστίας του Τζολάκη, με τον νεαρό τερματοφύλακα να μπλοκάρει στην συνέχεια.

Στο 83΄ ο Χασάν έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς βρέθηκε μόνος με τον Χουτεσιώτη μετά την κόντρα με το Εραμούστε, με του σουτ του από πλεονεκτική θέση να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Ο Ολυμπιακός στο 90΄ έκανε το 1-2, με τον Φορτούνη να δίνει στον Ελ Αραμπί ο οποίος ήταν σε πλεονεκτική θέση απέναντι στην εστία του ΠΑΣ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Χασάν πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Ωστόσο όμως ο διαιτητής μετά από συνεννόηση με τον VAR έδωσε οφσάιντ, καθώς ο Ελ Αραμπί ήταν σε αντικανονική θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σιόντης (86΄Λιάσος), Καρτάλης (73΄ Ντομίνγκεθ), Κάστρο, Νάουμετς (57΄Λεό), Παμλίδης (86΄Λώλης), Κρίζμαν

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46΄Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (70΄Χασάν), Αραμπί