19 Μαρτίου, 2024

Τα 5 ζώδια που είναι οι καλύτεροι εραστές: Φωτιά και λάβρα

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος για κάθε μιας ουσιαστική ερωτική σχέση. Στην ιδανική περίπτωση, θα βρεις κάποιον που, εκτός από το ότι μοιράζεστε συναρπαστική χημεία, κατανοεί τις ανάγκες σου και δεν μπορείς να μείνει ο ένας μακριά από τον άλλο. Όπως όμως δεν είναι όλοι οι ρομαντικοί σύντροφοι ίδιοι, το ίδιο συμβαίνει και με τα ζώδια.

Τι μπορεί να πει η αστρολογία για το τι κάνει ορισμένα ζώδια τους καλύτερους εραστές του ζωδιακού κύκλου; Λοιπόν, σχεδόν τα πάντα. Αν δεν θέλεις να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια ζώδια κερδίζουν μια θέση ανάμεσα στους πιο φλογερούς εραστές που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Σκορπιός
Δεν υπάρχει τίποτα και κανένας, που να μπορεί να ανταγωνιστεί έναν εραστή Σκορπιό. Η διάθεση τους για φλερτ, η οποία ενισχύει τις αλληλεπιδράσεις τους με τους γύρω τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι σε πλήρη ισχύ στην κρεβατοκάμαρα. Οι Σκορπιοί, γνωστοί για το ότι είναι πολύ πιστοί και προστατευτικοί, είναι ρομαντικοί σύντροφοι και ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τον σεξουαλικό τους παρτενέρ, ενώ ταυτόχρονα είναι ενεργητικοί και πρόθυμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε.

Λέων

Ένα άλλο ζώδιο γεμάτο με φλογερή ενέργεια. Οι Λέοντες είναι παιχνιδιάρικοι σύντροφοι που τους αρέσει να κρατούν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Θέλεις μια ρομαντική αγκαλιά στην κουζίνα ή κάτω από τα αστέρια; Οι Λέοντες είναι πρόθυμοι να στήσουν το ερωτικό παιχνίδι, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι στην περίπτωσή τους, είναι ότι πρέπει να είσαι ξεκάθαρη σχετικά με τις επιθυμίες σου, καθώς έχουν την τάση να επικεντρώνονται στον εαυτό τους.

Υδροχόος
Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο με ελεύθερο πνεύμα, ο Υδροχόος κερδίζει πανηγυρικά. Παιχνιδιάρης, επαναστάτης και πάντα έτοιμος να φλερτάρει, ο εραστής Υδροχόος είναι αυτός που του αρέσει να κρατά τα πράγματα ενδιαφέροντα δοκιμάζοντας νέες στάσεις ή φέρνοντας sex toys για να δοκιμάσετε. Βάλε φαντασία.

Ζυγός
Αυτό το ζώδιο λατρεύει να διατηρεί τα πράγματα ισορροπημένα. Οι Ζυγοί είναι διαβόητοι για το ότι θέλουν όλοι, να έχουν ένα δίκαιο μερίδιο από οτιδήποτε. Και ενεργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στην κρεβατοκάμαρα. Ως ρομαντικοί σύντροφοι, θα φροντίσουν να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες σου, ανεξάρτητα από το πόσο kinky είναι.

Τοξότης
Οι Τοξότες κερδίζουν και αυτοί μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που θεωρούνται οι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου, καθώς το πάθος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Πριν καν συμβεί οποιοδήποτε προκαταρκτικό παιχνίδι, ο Τοξότης θα έχει ήδη ρίξει τα «βέλη» του στον σεξουαλικό του παρτενέρ. Στους Τοξότες αρέσει να γνωρίζουν ότι έχουν σχέση με μία/έναν άξιο σύντροφο, οπότε μια καλή συζήτηση, ακόμα και λίγο «πιπεράτη», θα βοηθήσει τον Τοξότη να ξεδιπλώσει το φλογερό του ταπεραμέντο.

ourlife.gr