30 Απριλίου, 2024

Συζήτηση για την ανάπτυξη του Οροπεδίου Λασιθίου

Στο δημαρχείο στο Τζερμιάδων συναντήθηκαν ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης με τον Μιλτιάδη Φαρσάρη, επιχειρηματία και πρώην δήμαρχο Ηρακλείου και τον Μιχάλη Φαρσάρη, Πρόεδρο της Κοινότητας Μέσα Λασιθίου.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος υποδομών, Γιώργος Στρατάκης, ο οποίος ενημέρωσε τον κύριο Μιλτιάδη Φαρσάρη για την πρόοδο του έργου που εκπονεί ο δήμος για την δημιουργία αποχετευτικών δικτύων, της οδοποιίας και της διαδικασίας δημοπράτησης του πρώην δημοτικού σχολείου στο Μέσα Λασίθι.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Στεφανάκης δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά κάθε φορά που συνεργάζομαι με τον πρώην δήμαρχο Ηρακλείου κύριο Μιλτιάδη Φαρσάρη για θέματα που αφορούν στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Λασιθίου».

Από την πλευρά του ο κ. Μιλτιάδης Φαρσάρης δήλωσε ότι «ο σχεδιασμός για τον αναδασμό και τη βιολογική καλλιέργεια στον κάμπο του Λασιθίου, αλλά και η διευκόλυνση πρόσβασης είναι το κοινό μας όραμα με τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη τον οποίο και στηρίζω τόσο για τις ενέργειες του όλα αυτά τα χρόνια όσο και για την εκ νέου υποψηφιότητα του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές».