2 Μαΐου, 2024

Σύσκεψη των προπονητών της Ακαδημίας του Ηροδότου

Λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 18:00, πραγματοποιήθηκε η τελευταία από τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, των προπονητών όλων των τμημάτων.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Κουντούρης καλωσόρισε τους προπονητές, στους οποίους μίλησε για την οργάνωση και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Νέα πρόσωπα στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας είναι ο τεχνικός διευθυντής Κουντούρης Κωστας, ο Αλέξανδρος Μπαρμπαλιάς, ο Μήνας Πλουμής, ο Κώστας Λαγουδάκης, ο Τίμος Λουτριώτης προπονητής τερματοφυλακων και οι παλιοί όπως λέμε στην Ακαδημία, Αστρινός Χαλκιαδάκης και Στέλιος Χριστοδούλου.

Απομένει μια προσθήκη ακόμα που είναι σε συζητήσεις που θα πλαισιώσει τα ανδρικά τμήματα της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού καθώς και η απάντηση για συνεργασία, προπονήτριας που θα αναλάβει σε συνεργασία με έναν από τους προπονητές των ανδρικών τμημάτων, το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου που είναι στα προσεχή πλάνα της Ακαδημίας του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος.

Πέραν των οργανωτικών και αγωνιστικών θεμάτων, κυρίαρχο θέμα ήταν το υγειονομικό πρωτόκολλο υπό το οποίο θα λειτουργεί η Ακαδημία ΠΑΣΑ Ηρόδοτος και θα τηρείται από όλους, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.