27 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει στον Ρεθυμνιακό ο Μυρθιανός

Ο 24χρονος μπακ-χαφ, Δημήτρης Μυρθιανός θα καλύψει και τη δεύτερη συνεχόμενη σεζόν πολλά χιλιόμετρα με τη φανέλα του Ρεθυμνιακού.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

«Και την νέα χρονιά με «Μύρθια»…

Ήταν από τις χειμερινές μεταγραφές του Ρεθυμνιακού μας που πρόσθεσαν ισχύ και ποιότητα στο δυναμικό των «δελφινιών». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στην «παρθενική» του εμφάνιση με τα «κυανόλευκα» πέτυχε και ένα σημαντικό γκολ. Εκείνο στο 1-1 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, κόντρα στον τοπικό ΑΟΑΝ στο 28’ της κρίσιμης αναμέτρησης. Ο Δημήτρης Μυρθιανός όμως πρόλαβε πριν την εμφάνιση του Κοροναϊού να έχει 6 γεμάτες εμπειρία συμμετοχές και να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα μας. Μάλιστα οι 5 από αυτές 90αρες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (ΑΟΑΝ 1-1, Πόρο 1-0, Γιούχτα 3-0) και play out (Ατσαλένιος 0-2 και Πόρος 2-2) και μια που περιλάμβανε 61’ ατελείωτων χιλιομέτρων και προσπάθειας στον επαναληπτικό της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στο ΔΑΚ Γάλλου με την Επισκοπή (0-0). Τα συμπεράσματα από την αγωνιστική του εικόνα σε αυτές τις αναμετρήσεις, αλλά και η εμπειρία του ώθησαν τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας μας να αναζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας και την παραμονή στην Σοχώρα του γεννημένου στις 13 Αυγούστου 1995 φουλ μπακ ποδοσφαιριστή.

Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΜΥΡΘΙΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Το ταλέντο, η εμπειρία, αλλά και η αγωνιστική παρουσία του την περσινή σεζόν μας καθιστούν απόλυτα πεπεισμένους ότι θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας και την νέα χρονιά. Ευχόμαστε στον 24χρονο (γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1995 ποδοσφαιριστή καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».