19 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση για την φιλοξενία των ομάδων του Ηρακλείου στο γήπεδο της Περιφέρειας Κρήτης

Με τους εκπροσώπους επτά ποδοσφαιρικών σωματείων του Ηρακλείου για τη χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου της Περιφέρειας Κρήτης στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη στη Λ. Κνωσσού, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν ο τρόπος λειτουργίας του γηπέδου, η κατανομή των ωρών που μπορούν οι ομάδες να το χρησιμοποιούν, καθώς επίσης εξετάστηκαν οι ανάγκες σε αθλητικό και προπονητικό εξοπλισμό προκειμένου να γίνουν ενέργειες για την κάλυψη του.
O Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης ανέφερε ότι, η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει και αναδεικνύει διαχρονικά σε όλη την Κρήτη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η συγκεκριμένη δράση είναι σημαντική καθώς θα συμβάλει στη λύση του προβλήματος στέγασης των ποδοσφαιρικών σωματείων του Ηρακλείου, ανέφερε ο κ. Πιτσούλης.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν: Παναγιώτης Γιακουμάκης εκπρόσωπος της ομάδας «Μινωική», Μανόλης Μπινιχάκης εκπρόσωπος του «ΝΑΠΟ Ποσειδώνα», Βαγγέλης Κεφαλούκος εκπρόσωπος του «Π.Α.Ο. Δειλινών», Γιώργος Χαμηλάκης εκπρόσωπος της «Ομόνοιας Καλλιθέας», Γιώργος Ανδριανάκης εκπρόσωπος των «Ελπίδων Καρτερού», Γιώργος Χαβάκης εκπρόσωπος του «Δία» και ο Γιώργος Παπαδάκης εκπρόσωπος του «Πηγάσου Εμπάρου».

Όλοι οι παριστάμενοι ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη για την άμεση συμβολή τους προκειμένου να διατίθεται το γήπεδο της Περιφέρειας Κρήτης στις συγκεκριμένες ομάδες.

Αναλυτικά σε δηλώσεις οι εκπρόσωποι των ομάδων ανέφεραν:
Παναγιώτης Γιακουμάκης εκπρόσωπος της «Μινωικής» : « Ευχαριστούμε τον κ. Αρναουτάκη και του κ. Πιτσούλη για την συμβολή τους στην εξεύρεση λύσης προκειμένου το σωματείο μας και οι υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους και τους αγώνες τους στο συγκεκριμένο γήπεδο».
Μανόλης Μπινιχάκης εκπρόσωπος του «ΝΑΠΟ Ποσειδώνα»: « ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για τη διαχρονική της στήριξη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τη βοήθειά της λύση του προβλήματος της στέγασης των ποδοσφαιρικών σωματείων, συμπεριλαμβανομένου και του ΝΑΠΟ Ποσειδώνα»
Βαγγέλης Κεφαλούκος εκπρόσωπος του «Π.Α.Ο. Δειλινών»: « το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το αγνό και αληθινό αθλητικό κομμάτι του τόπου μας . Στηρίζεται και αγαπιέται από ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγάπη για αυτό, από ανθρώπους αληθινούς και αιμοδότες παράγοντες που προσελκύουν τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε τον κ. Αρναουτάκη, τον κ. Πιτσούλη, τον κ. Συριγωνάκη για την ουσιαστική στήριξη τους. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται διαχρονική βοήθεια».
Γιώργος Χαμηλάκης εκπρόσωπος της «Ομόνοιας Καλλιθέας»: «διαχρονικά δυσκολευόμασταν να φιλοξενηθούμε σε διάφορα γήπεδα άλλων σωματείων. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης που έδωσε λύση στο χρόνιο πρόβλημα μας. Σας ευχαριστούμε ξανά για την διαχρονική στήριξη που άπλετα προσφέρεται στο σωματείο μας».
Γιώργος Ανδριανάκης εκπρόσωπος των «Ελπίδων Καρτερού»: « ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης του γηπέδου για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2023-2024».
Γιώργος Χαβάκης εκπρόσωπος του «Δία»: « ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Πιτσούλη για τη στήριξή τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη συμβολή τους στην εξεύρεση λύσης για την στέγαση του σωματείου μας» .
Γιώργος Παπαδάκης εκπρόσωπος του «Πήγασου Εμπάρου»: «ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Πιτσούλη για την πρωτοβουλία και το συντονισμό της συνάντησης, προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα της χρήσης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Περιφέρειας Κρήτης».