19 Ιουλίου, 2024

Σε εξέλιξη οι εργασίες ανακατασκευής γηπέδων μπάσκετ από την ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Αυτοψία στις εργασίες που πραγματοποιεί η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. σε πέντε (5) γήπεδα μπάσκετ του Δήμου Μινώα Πεδιάδας πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Δημοτικής Εταιρείας Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη.

Συνοδευόμενη από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Κουγκούλιο, η Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη διαπίστωσε από κοντά την πρόοδο των εργασιών και τόνισε ότι: «Ένα έργο ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που συμβάλει στην αθλητική ανάπτυξη της περιοχής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τη ΔΕΠΑΝΑΛ. Τη Δημοτική Εταιρεία που έχει αποδείξει ότι διαθέτει τεχνογνωσία, επάρκεια αλλά και ευελιξία, δεδομένα που την καθιστούν πολύτιμο σύμμαχο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Χαιρόμαστε δε ιδιαίτερα όταν με τις παρεμβάσεις μας, ενισχύουμε τομείς όπως είναι αυτός του αθλητισμού και συμβάλουμε στο να έρθει η νεολαία του τόπου μας πιο κοντά σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής και τη φιλοσοφία του ευ αγωνίζεσθαι.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου για το αποτέλεσμα!».

Οι εργασίες, οι οποίες αφορούν στην ανακατασκευή των αγωνιστικών χώρων, εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση και επισκευή δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων» στο οποίο είναι ανάδοχος η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. και αναμένεται να ολοκληρωθούν το σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.