21 Ιουνίου, 2024

Συγκρούστηκαν στον αέρα δυο αεροσκάφη στο Ντάλας των ΗΠΑ – Έξι νεκροί

Τραγωδία στο Ντάλας των ΗΠΑ με δυο αεροσκάφη να συγκρούονται σε μια αεροπορική επίδειξη στο Τέξας. Τα αεροπλάνα αντίκες, από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου είδε ο κόσμος συγκλονισμένος να πέφτουν φλεγόμενα. Και οι έξι επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Είναι η στιγμή που τα δύο αεροσκάφη συγκρούονται στον αέρα, και πέφτουν φλεγόμενα στο έδαφος στη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ένα από τα δύο αεροσκάφη ήταν ένα αμερικανικό βομβαρδιστικό του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και το άλλο ένα μικρό μαχητικό.
Η αεροπορική τραγωδία έγινε μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών. Το μικρό αεροσκάφος έπεσε πάνω στο μεγαλύτερο και το έκοψε στα δυο.

Οι διοργανωτές λένε ότι το μεγάλο βομβαρδιστικό έχει συνήθως πλήρωμα τεσσάρων έως πέντε ατόμων και το μαχητικό αεροσκάφος είναι μονοθέσιο. Δεν υπάρχουν επιζώντες.

«Φροντίζουμε τις οικογένειες των θυμάτων. Παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη όχι μόνο στους συγγενείς τους, αλλά και στους ανθρώπους που παρακολουθούσαν και έπαθαν σοκ από αυτό που είδαν» δήλωσε ο πρόεδρος ένωσης βετεράνων πιλότων .

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για την αιτία της σύγκρουσης των δύο αεροσκαφών.

πηγή: MEGA TV