19 Απριλίου, 2024

Superleague: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε αυτήν την αγωνιστική

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αναμένουν με αγωνία όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι απώλειες παικτών – διεθνών της Super League, επειδή καλούνται από τις εθνικές τους ομάδες για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Χουανγκ του Ολυμπιακού είναι οι τελευταίοι που κλήθηκαν να ενισχύσουν τη Νότια Κορέα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει, αλλά στην Ελλάδα το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται στο κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση, με τον Μίτσελ να καταστρώνει ένα αντίστοιχο σχέδιο με το ντέρμπι της Λεωφόρο.

Ο Ινμπόμ και ο Ούι Τζο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Νότιας Κορέας για το Μουντιάλ του Κατάρ. Πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν τέσσερις «μουντιαλικούς», μαζί με τους Σισέ και Κούντε.

H AEK αναμένεται να παραταχθεί στο Φάληρο χωρίς τον Σιμάνσκι. Ο Πολωνός μέσος έχει προσβληθεί από ίωση και έχει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί. Τη θέση του Σιμάνσκι στην ενδεκάδα θα πάρει ο Γιόνσον, ενώ επανέρχεται και ο Ντομαγκόι Βίντα.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει τους μακροχρόνια τραυματίες Τσούμπερ και Ελίασον.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο τον Ατρόμητο στη Λεωφόρου, με τους οπαδούς του να εξαντλούν τα εισιτήρια σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι.

Οι Πράσινοι ψάχνουν τη νίκη για να εκμεταλλευτούν τις απώλειες βαθμών που θα προκύψουν από το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Τρουιγιέ.

O Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού. Ο 19χρονος επιθετικός είχε συμμετοχή στα τρία γκολ των ασπρόμαυρων και έδειξε έτοιμος να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

πηγή: MEGA TV