19 Απριλίου, 2024

Στον Εργοτέλη και επίσημα ο Σαρρής

Παίκτης του Εργοτέλη είναι και με την «βούλα» ο Γιώργος Σαρρής, με τον 31χρονο αμυντικό να επιστρέφει στην ομάδα του Ηρακλείου και να υπογράφει συμβόλαιο διετίας.

Η ανακοίνωση:

Παίκτης του Εργοτέλη και με την “βούλα” είναι πλέον ο Γιώργος Σαρρής.

Ο 31χρονος αμυντικός, μετά από έξι χρόνια θα φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα». 

Ο Γιώργος Σαρρής, όπως είναι γνωστό έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα απ’ τις ακαδημίες του συλλόγου μας ανεβαίνοντας σταδιακά στην επαγγελματική ομάδα κάτι που έλαβε χώρα το 2008. 

Εκπροσώπησε τον Εργοτέλη μέχρι το 2014 συμμετέχοντας σε πολλές σημαντικές στιγμές της ομάδας, μέχρι που αποκτήθηκε απ’ την ΑΕΚ. Εκεί παρέμεινε για ένα χρόνο όταν του ανοίχτηκε η πόρτα του εξωτερικού. 

Πήρε μεταγραφή στην Τούρκικη Kayseri Erciyesspor και από εκεί οδηγήθηκε στην Hamilton Academical FC. Το 2019 αγωνίστηκε στην Ρουμανία για λογαριασμό της Petrolul Ploiesti ενώ η επόμενη χρονιά τον βρήκε στα χρώματα της Αλβανικής Flamurtari FC. 

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Εύχομαι υγεία, τύχη, επιτυχίες στην ομάδα μας και πιστεύω ότι μπορούμε να επαναλάβουμε αυτό που είχαμε κάνει πριν χρόνια σε μια πολύ δύσκολη Β’ εθνική όπως είναι και η φετινή, όταν τότε κανείς δεν μας πίστευε.»