26 Σεπτεμβρίου, 2023

Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, «ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ» και η Όλγα Γιαννάκου

Στην παράταξή του Γρηγόρη Νικολιδάκη μία δραστήρια και"τολμηρή" γυναίκα από το Κλήμα!
Η κυρία Όλγα Γιαννάκου, το γένος Δρακάκη με καταγωγή από το Τυμπάκι, είναι παντρεμένη με τον κύριο Πολύδωρο Πανιεράκη και ζουν μόνιμα στο Κλήμα, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Η κυρία Γιαννάκου είναι ένας άνθρωπος πολυπράγμων, δημιουργική και δραστήρια. Άνθρωπος θετικός και αισιόδοξος, με σύγχρονη μάτια στα πολιτικα πράγματα.
Έχει σπουδάσει Κοσμητολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ δούλεψε για χρόνια σε θέσεις ευθύνης, μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Πλέον ασχολείται με τις τουριστικές επιχειρήσεις έχοντας επενδύσει στον τουρισμό καθώς θεωρεί ότι αποτελεί θεμέλιο ανάπτυξης της περιοχής μας και οικονομικά αλλά και πολιτιστικά. Έχει ισχυρό αίσθημα προσφοράς και θέλει να βοηθήσει το χωριό της να αναπτυχθεί και να γίνει ένας καλύτερος τόπος για να ζήσουν οι κάτοικοί του.

Θα δουλέψουμε σκληρά για να προωθήσουμε τον τουρισμό στο χωριό μας

"Έχω την επιθυμία να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού και είμαι διατεθειμένη να προσφέρω από όποιο πόστο μπορώ και μου ζητηθεί. Θα δουλέψουμε σκληρά για να προωθήσουμε τον τουρισμό στο χωριό μας, αξιοποιώντας τα φυσικά και πολιτιστικά του κάλλη.
Κυριως όμως θα εστιάσω στο να εκσυγχρονίστουν οι υποδομές του χωριού, όπως τα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, για να έχουμε μία πιο εύκολη και λειτουργική καθημερινότητα.
Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας, επειδή σέβομαι, εκτιμώ και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη. Θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο Φαιστού, μπροστά με επιτυχία. Ελπίζω στη στήριξη σας για να κάνουμε το δήμο Φαιστού Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού.