24 Απριλίου, 2024

Στο Δήμο Φαιστού η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη

Δυναμική ήταν η παρουσία της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου, Γεωργίας (Γωγώ) Μηλάκη, η οποία το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Δήμο Φαιστού.

Η υποψήφια βουλευτής, εισέπραξε για άλλη μια φορά την συμπάθεια και τον ενθουσιασμό που εκδήλωσαν για την παρουσία της στην περιοχή τους οι κάτοικοι, με τους ίδιους να την υποδέχονται με θερμές χειραψίες, χαμόγελα και ευχές.

Στο πλαίσιο αυτό, ακολούθησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη, ο οποίος της ευχήθηκε καλή επιτυχία αναφορικά με την υποψηφιότητα της στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου.

Κατά την περιοδεία της στο Δήμο Φαιστού, η κ. Μηλάκη επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά που πραγματοποιείται στις Μοίρες, όπου συνομίλησε με παραγωγούς αλλά και απλό κόσμο.

Στο Τυμπάκι, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον τελικό κυπέλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ των ομάδων Γιούχτα – Κρουσώνα, με την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη να συμμετέχει στην απονομή των παιχτών της νικήτριας ομάδας του Κρουσώνα.

Αναλυτικά, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο τις εξής περιοχές: Mοίρες, Πόμπια, Πετροκεφάλι, Σίβας, Πιτσίδια, Mάταλα, Kαμηλάρι, Kαλαμάκι, Άγιος Ιωάννης, Kαλυβιανή, Bόροι, Zαρός, Nύβριτος, Γέργερη, Aγία Βαρβάρα, Άνω Μούλια. Άγιοι Δέκα, Tυμπάκι, Kόκκινος Πύργος.