19 Απριλίου, 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η μυστηριώδης ανάρτηση μοναξιάς που άναψε φωτιές

Μ@λ@κ@ς, μ@λ@κ@ς είσαι. Φύγε. 
Αυτή ήταν η τρομερή επίθεση που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πατέρα του μετά από break που δέχθηκε στο ξεκίνημα του πρώτου σετ από τον αντίπαλο του Ντένις Νόβακ στο Open της Βιέννης. Βρίζει τον πατέρα του και τον καλεί να φύγει από τις κερκίδες.

O Απόστολος Τσιτσιπάς, αμήχανος, σταυρώνει τα χέρια του. Λίγο αργότερα, ο τενίστας ανήρτησε ένα αινιγματικό tweet.

«Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος».

Μια ολέθρια σχέση
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο αθλητής επιτίθεται στον πατέρα του. Ήταν το 2020 όταν σχεδόν χτύπησε τον Απόστολο Τσιτσιπά με τη ρακέτα του. Αγωνιζόταν στην Αυστραλία και εκνευρίστηκε με μια άστοχη κίνηση.

Μετά τις απότομες και απαράδεκτες κινήσεις του γιου του, ο Απόστολος Τσιτσιπάς αποφάσισε να φύγει από δίπλα του και να κάτσει στις κερκίδες. Επεμβαίνει η μητέρα του που αφού του φωνάζει, αποχωρεί από τις εξέδρες.

Οι δυο τους είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση του συμπαίκτη του Στέφανου Τσιτσιπά, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, σε αγώνα και πάλι στην Αυστραλία. αφού ο Απόστολος χωρίς να έχει το δικαίωμα, έδινε οδηγίες εν ώρα αγώνα.

Κάθε χρόνο στη γιορτή του πατέρα του εύχεται χρόνια πολλά με συγκινητικό τρόπο.

«Ένας άνδρας που μεγαλώνει τα παιδιά με φροντίδα, αγάπη και υπομονή. Ένας άνδρας που δίνει συμβουλές με μαθαίνει μέσω παραδειγμάτων. Χρόνια Πολλά!» είχε γράψει για τον πατέρα του.

Πριν από λίγους μήνες, ο Στέφανος έκανε στον πατέρα του δώρο ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Ένας ευέξαπτος Τσιτσιπάς
Αν και ένας αθλητής που διαπρέπει, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πάρα πολλές φορές προκαλέσει κατά τη διάρκεια αγώνων λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του.

Πολλές φορές έχει δείξει ότι δεν αντιλαμβάνεται τις συνθήκες που επικρατούν, καθώς εν μέσω πανδημίας και οικονομικής κρίσης είχε κάνει ανάρτηση ζητώντας Harrod’s στην Ελλάδα

«Ήρθε η ώρα κάποιος να φτιάξεις Harrod’s στην Ελλάδα», είχε Tweetαρει.

Μάλιστα, είχε συμβουλέψει τους δήμους να φυτέψουν δέντρα που παράγουν καρπούς για τη σίτιση των αστέγων.

«Οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτέψουν δέντρα που παράγουν καρπούς έτσι ώστε να μπορούν να τρέφονται οι άστεγοι».

madata.gr