28 Απριλίου, 2024

Στα «κυανόλευκα» και την επόμενη σεζόν ο Κουδουνάκης

Την συνεργασία με τον Γιάννη Κουδουνάκη ανανέωσε ο Ρεθυμνιακός, με τον νεαρό ποδοσφαιρτή να συνεχίζει στα ”κυανόλευκα” για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ «ΔΕΛΦΙΝΙ» Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΗΣ

Αυτό το κουδούνι δεν ήταν για να… σχολάσει

Κάποιοι ίσως και να μην το γνώριζαν γιατί θέλει να παραμένει πάντα το χαμηλού προφίλ και πάντα χαμογελαστό παιδί. Ποτέ δεν μπήκε στην διαδικασία να δημιουργήσει ένα βιογραφικό μέσα στο οποίο θα περιλαμβάνονταν οι 6 «κούπες» που έχει σηκώσει, αλλά προτιμά περισσότερο να δείχνει τον καλύτερο του αγωνιστικό εαυτό, όταν κατά καιρούς του έχει ζητηθεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας στις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Δύο φορές πρωταθλητής με την ομάδα της Επισκοπής, αλλά και εκείνη της ΑΕΜ στην Α’ ΕΠΣΡ, 2 φορές κυπελλούχος με την πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα του Μυλοποτάμου, αλλά και τον Αστέρα Περάματος και 2 φορές νικητής στον τελικό του Super Cup Ρεθύμνου με την Επισκοπή και τον Ρεθυμνιακό μας την απερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Γιάννης Κουδουνάκης, μετράει τίτλους, χωρίς όμως να συνεχίζει να παραμένει το ίδιο μετρημένος ως χαρακτήρας. Στα 28 χρόνια του (γεννημένος την 17η Δεκεμβρίου 1991) θα συνεχίσει και φέτος να αποτελεί μια αξιόπιστη λύση δίπλα από την αριστερή πλάγια λευκή γραμμή των αγωνιστικών χώρων αποτελώντας την 9η φετινή ανανέωση του Ρεθυμνιακού μας.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ. Αναγνωρίζοντας το ταλέντο, το ήθος, την συνέπεια και την προσφορά του 28χρονου (γεννημένος στις 17/12/1991) αριστερού μπακ, είμαστε πεπεισμένοι πως στην νέα προσπάθεια μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία θα έχει σημαντική προσφορά στην επίτευξη των στόχων μας. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».