9 Μαΐου, 2024

Σούπερ πρεμιέρα για τον Βόλο, πήρε διπλό μέσα στο Περιστέρι

Ο ΝΠΣ Βόλος μπήκε δυνατά στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, καθώς επικράτησε με 0-2 του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού προσπαθώντας να αναπτυχθεί, με τον Βόλο να κρατάει σταθερή την άμυνα του.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αναπτυχθούν κυρίως με αντεπιθέσεις με τον Γκουαρντοχένα, δίχως όμως να μπορεί να δημιουργήσει κάποιο τέρμα.

Ο ΝΠΣ Βόλος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσει του πρώτου ημιχρόνου, μετά από ασίστ του Φεράρι ο Δουβίκας βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, με τον τερματοφύλακα του Περιστερίου να αποσοβεί το γκολ.

Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες συνέχισαν το ίδιο τέμπο παιχνιδιού προσπαθώντας να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα.

Στο 55΄ ο Μανούσος μπήκε στης περιοχή σε πλεονεκτική θέση για να πασάρει, όμως τελείωσε μόνος του την φάση με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.

O ΝΠΣ Βόλος στην συνέχεια πήρε μέτρα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στο 77΄, με προβολή του Δουβίκα μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Οι Περιστεριώτες λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 80΄, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σόλομον να βγαίνει τετ α τετ με τον Γκαραβέλη, με τον Έλληνα κίπερ να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Στο 91΄ η ομάδα της Μαγνησίας κέρδισε πέναλτι, ο Μπαρριέντος ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 0-2, κλειδώνοντας την νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Τομάσεβιτς (84’ Χαρίσης), Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Σάλομον, Ούμπιδες (85’ Ενσικουλού), Ραμπέγιο (46’ Στρούγγης), Αγκάγιεφ (46’ Μουνίθ), Μανούσος (65’ Γιακουμάκης).

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσεζ, Κολόμπο, Τέκιο, Ριένστρα, Μπαριέντος (90+4’ Κρητικός), Γκουαροτσένα (46’ Μπαρτόλο), Περέα (81’ Γέντρισεκ), Δουβίκας, Μαρτίνες (67’ Κιάκος).