28 Απριλίου, 2024

«Σεφτέ» για Βόλο με Τσαούση

Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Βόλος, επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play out.

Το γκολ του Μάριου Τσαούση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έκρινε τον τελικό νικητή με τον Βόλο να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ και τη Ξάνθη να κάνει ντεμπούτο σε αυτά με ήττα, παραμένοντας χαμηλά στην βαθμολογία.

Tο παιχνίδι, υστερούσε σε ρυθμό, κάτι φυσιολογικό μεν, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λίγες. Η Θρακική ομάδα, είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, την ουσία όμως την είχαν οι Βολιώτες. Το τελικό 1-0 επί της ουσίας σφράγισε την παραμονή για την ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου, αφού έφτασε τους 30 βαθμούς. Αντιθέτως, η Ξάνθη (έχει και παιχνίδι λιγότερο) του Νίκου Καραγεωργίου (έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του) παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας 18 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Παναιτωλικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Μελίσσας, Διαμαντής, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης, Μαξ, Ζοάο (80’ Λύραντζης), Γκουαροτσένα, Μάντζης (90+3’ Κάσες), Τσαούσης (89’ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης.

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Εντουάρντο (30’ Μπαριέντος), Φοσέ (53’ Κάστρο), Λισγάρας, Καμαρά (53’ Τερκί), Κασάδο, Καρασαλίδης, Κοβάτσεβιτς (70’ Μουλέν), Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ (70’ Τζουρίτσκοβιτς).