19 Απριλίου, 2024

Ρεθυμνιακός: Ο απολογισμός και ο προγραμματισμός

Το πρώτο συμβούλιο της διοίκησης του Ρεθυμνιακού για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε στα μέσα της εβδομάδας με θέματα τον απολογισμό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τον προγραμματισμό για εκείνη που θα ακολουθήσει.

Με όλα εκείνα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα που απαιτούνται την συγκεκριμένη χρονική περίοδο λόγω της Πανδημίας του Κοροναϊού, ο Πρόεδρος του Ρεθυμνιακού Κωστής Παπαδάκης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηράκης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Περπυράκης, ο Ταμίας Ανδρέας Τζαγκαράκης και τα μέλη Ανδρέας Κλαψινός, Γιώργος Πολιουδάκης και Νίκος Τσουπάκης είχαν την ευκαιρία μέσα από μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση να προβούν σε συμπεράσματα αλλά και να υποβάλουν προτάσεις πάνω στα θέματα οργάνωσης για την νέα χρονιά.

Πλέον επόμενη κίνηση για το Δ.Σ. της ομάδας του Ρεθύμνου, είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας για την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Λυρώνη, και εν’ συνεχεία οι ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές, καθώς στόχος της διοίκησης είναι ο βασικός «κορμός» της ομάδας να συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το δελφίνι.Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα και η ημερομηνία στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού.