2 Μαΐου, 2024

Ρεθυμνιακός: Ανεβάζουν στροφές με διπλές προπονήσεις

Αφού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Γιώργος Λυρώνης, οι ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού επέστρεψαν ξεκούραστοι και κεφάτοι ξανά στον τάπητα του γηπέδου της Σοχώρας, ξεκινώντας την 4η εβδομάδα του βασικού σταδίου προετοιμασίας με πρόγραμμα που περιλάμβανε δύναμη, passing game με τελειώματα και «χτίσιμο» επίθεσης από πίσω με δημιουργική κυκλοφορία της μπάλας.

Στην σημερινή προπόνηση επέστρεψε και ο Νίκος Καλογεράκης που απουσίασε από την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση με τα «δελφίνια» να «συναντιόνται» αρχικά στις 07.00 για την πρωινή προπόνηση και εν’ συνεχεία στις 18.00 για την αντίστοιχη απογευματινή.

Στην απογευματινή προπόνηση οι παίκτες της ομάδας του Ρεθύμνου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να συνομιλήσουν λύνοντας τις όποιες απορίες έχουν επί θεμάτων της αρμοδιότητας του, με τον χειρούργο ορθοπεδικό Γιάννη Γαϊτάνη που αποτελεί και τον ιατρό της ομάδας στην 2η παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο γνωστός και έμπειρος χειρούργος ορθοπεδικός θα είναι ο πρώτος κατά σειρά εξειδικευμένος συνεργάτης της ομάδας του Ρεθύμνου ο οποίος θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού, καθώς πριν το φιλικό του Σαββάτου τους «κυανόλευκους» θα επισκεφτεί στην Σοχώρα και έμπειρη διατροφολόγος που θα τους εξηγήσει την αξία αλλά και την συστηματική ακολουθία της διατροφής έτσι ώστε εκείνη να είναι χρήσιμη στις αυξημένες και απαιτητικές φετινές τους υποχρεώσεις.