2 Μαΐου, 2024

Πορτογαλικές αφίξεις στην Δαμάστα

Άρωμα Πορτογαλίας και Δαμάστας απέκτησε το βράδυ της Δευτέρας το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με τις πορτογαλικές αφίξεις των τριών ποδοσφαιριστών του ΑΟ Δαμάστας.


Οι Μιγκέλ Ολιβέιρα και Μάρκο Μεϊρέλες, οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον ΑΟ Δαμάστας και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Φιλίπε Ραμάλιο, έφτασαν στο Ηράκλειο και θα στην προετοιμασία της Κρητικής ομάδας.


Στο «Νίκος Καζαντζάκης» τους υποδέχτηκαν αρχικά έξω από την αίθουσα αφίξεων ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Νίκος Ανδριαδάκης και το μέλος της διοίκησης Γιώργος Μαθιουλάκης και στη συνέχεια τους καλωσόρισε και ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Δαμάστας Γιάννης Νικηφόρος, με τον οποίο βέβαια ήταν σε συχνή επαφή με τον Μάρκο και τον Μιγκέλ όλο αυτό το διάστημα ενώ κίνησε και τις διαδικασίες για την απόκτηση και του «Πίπο».

Μάλιστα και ο φυσικός ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα στελέχη των ”μπλε” και μετέφεραν στους αφιχθέντες παίκτες το καλωσόρισμα του.


Οι τρεις Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές μάλιστα έκαναν στο αεροδρόμιο και το απαραίτητο Test COVID και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν προπονήσεις με τον ΑΟ Δαμάστας.