8 Μαΐου, 2024

Πόρος: Πήγε στην προπόνηση για να δει τους συμπαίκτες του ο Σταυρακάκης

Συνεχίζει τη φαρμακευτική αγωγή ο μεσοεπιθετικός των “μπλε” Μανώλης Σταυρακάκης μετά τον τραυματισμό του κάτω από τα πλευρά στο φιλικό ντέρμπι με τον Αλμυρό στο Γάζι. Ο ποδοσφαιριστής του Πόρου πήγε στο Παγκρήτιο και είδε τους συμπαίκτες του στην προπόνηση.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι καλύτερα δίχως ωστόσο να έχουν σταματήσει εντελώς οι πόνοι στην οσφυϊκή μοίρα η οποία εξακολουθεί να είναι μελανιασμένη.

Από και και πέρα θεραπεία και τρέξιμο έκαναν για μία ακόμη ημέρα οι Λάζαρος Τριανταφυλλίδης και Ηλίας Τριχάκης, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης χτύπησε στον οπίσθιο μοιραίο ο Νίκος Μεταξάκης και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Αναφορικά με τον Μπάμπη Πήλιο επέστρεψε από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας στο κανονικό πρόγραμμα και αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στο έκτο τεστ προετοιμασίας με την Αναγέννηση την προσεχή Κυριακή (06/09, 17:30) στην Ιεράπετρα (“Μισεδάκειο”).

Το απογευματινό… μενού της Πέμπτης (03/09) στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου μετά την ομιλία του Βασίλη Κρασανάκη στους ποδοσφαιριστές είχε ταχυδύναμη, παιχνίδια δύο εναντίον δύο, τελειώματα, διπλό και τακτική.