2 Μαΐου, 2024

ΠΟΑ: Πρόσθεσε Φιλοξενίδη στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών

Ο ΠΟΑ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Φιλοξενίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών της ομάδας του Ατσαλένιου.

Ξεκίνησε το 2011 στην ακαδημία του Αθλόπολις όπου προπόνησε τις ηλικίες 2007-2008. Στην συνέχεια ανέλαβε την μεγάλη ομάδα με την οποία πανηγύρισε δύο ανόδους (από Β’ ΕΠΣΗ σε Α2 και από Α2 σε Α1).

Ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν ο Μαραθώνας με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β’ ΕΠΣΗ και στην επόμενη σεζόν την τρίτη θέση στην Α2′ και παράλληλα το “εισιτήριο” για την κορυφαία τοπική κατηγορία του Ηρακλείου.

Η ομάδα του Μαραθώνα όμως αγωνίστηκε και την επόμενη σεζόν στην Α2 μετά αποφάσεως της διοίκησης και με τον Κώστα Φιλοξενίδη στον πάγκο διακρίθηκε εκ νέου καθώς κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Η ανακοίνωση:

Στην ακαδημία μας ο Κώστας Φιλοξενίδης!

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα προσθήκη στο προπονητικό τιμ της ακαδημίας μας για την νέα σεζόν.
Πρόκειται για τον Κώστα Φιλοξενίδη, κάτοχο του διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β’ ο οποίος συμφώνησε με τον Νίκο Μακράκη και πλέον ανήκει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΟΑ.

Ο νέος κόουτς της ακαδημίας μας, που φημίζεται για το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παρουσίασαν οι ομάδες που ανέλαβε, ξεκίνησε το 2011 στην ακαδημία του Αθλόπολις όπου προπόνησε τις ηλικίες 2007-2008. Στην συνέχεια ανέλαβε την μεγάλη ομάδα με την οποία πανηγύρισε δύο ανόδους (από Β’ ΕΠΣΗ σε Α2 και από Α2 σε Α1).
Ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν ο Μαραθώνας με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β’ ΕΠΣΗ και στην επόμενη σεζόν την τρίτη θέση στην Α2′ και παράλληλα το “εισιτήριο” για την κορυφαία τοπική κατηγορία του Ηρακλείου. Η ομάδα του Μαραθώνα όμως αγωνίστηκε και την επόμενη σεζόν στην Α2 μετά αποφάσεως της διοίκησης και με τον Κώστα Φιλοξενίδη στον πάγκο διακρίθηκε εκ νέου καθώς κατέκτησε την δεύτερη θέση.
Από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 24 Αυγούστου η οποία είναι η εναρκτήρια μέρα της χρονιάς για την ακαδημία μας, ο Κώστας φιλοξενίδης θα δουλέψει για τα τμήματα υποδομής μας.
Εμείς του ευχόμαστε να έχει υγεία, δύναμη και μέσα από τις γνώσεις και την καλή του δουλειά να υλοποιεί την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία που όπως αναφέρει ο ίδιος είναι: “Θέλω όλες μου οι ομάδες να παίζουν σωστό κι ελκυστικό ποδόσφαιρο, να θυμούνται συνεχώς πως είναι ένα παιχνίδι και να το ευχαριστιούνται!”

Παρακάτω και οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Φιλοξενίδη μετά την συμφωνία του με την ακαδημία μας:

“Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος κι ευχαριστημένος που θα μπω στην οικογένεια του ΠΟΑ, που όλοι ξέρουν όχι μόνο στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, πως δουλεύει. Με κέρδισε η συζήτηση με τον Νίκο Μακράκη, είμαστε πολύ κοντά στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία, και εκτιμώ πολύ την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Οποιοσδήποτε θα ήθελε να δουλέψει σε ένα κλάμπ οπως ο ΠΟΑ. Καλή σεζόν σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, να έχουμε υγεία και ότι κάνουμε να το ευχαριστιόμαστε”