8 Μαΐου, 2024

Πήρε τον πόντο μέσα στην Τούμπα ο Ατρόμητος

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, για την 2η αγωνιστική της Superleague.

Αν και ο Δικέφαλος προηγήθηκε με γκολ του Ζίβκοβιτς στο 57΄, ο Ατρόμητος βρήκε την ισοφάριση με αυτογκόλ του Μιχάι.

Στο πρώτο μέρος ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και για τις δυο ομάδες με τον Ατρόμητο να δείχνει πιο κινητικός.

Στα 30΄ δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να δημιουργήσει παιχνίδι κυρίως με τον Κιβρακίδη.

Με την αρχή της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 51΄ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπίσεσβαρ να βρίσκει τον Τζόλη, με το σουτ του να το βγάζει ο Γιαννιώτης.

Μεγάλη ευκαιρία είχε και ο Ατρόμητος στο 52΄, με το σουτ του Κιβρακίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή να τραντάζει το δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Στο 57΄ ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ, με τον Γιαννούλη να γυρίζει στον Ζίβκοβιτς και εκείνος με πλασέ να κάνει το 1-0.

Η ισοφάριση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 77΄, με τον Ενσικουλού να βγαίνει από τα δεξιά γύρισε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Μιχάι να κάνει λάθος προβολή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ατρομήτου με αποτέλεσμα να έρθει ισόπαλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’ Βρακάς), Μιχάι, Βαρέλα (81’ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι (81’ Νινούα), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (72’ Πέλκας), Σφιντέρσκι (72’ Κούτσιας).

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83’ Νάτσος), Γιακουμάκης (73’ Ν’ Σικουλού), Ραμπέγιο (88’ Μουνίθ), Μανούσος (46’ Κωστόπουλος).