19 Απριλίου, 2024

Pierre Casiraghi: O εγγονός της Grace Kelly είναι ο νέος ambassador του οίκου Dior

Pierre Casiraghi έγινε ο νέος ambassador του Dior menswear, ενώ η Ιταλίδα σύζυγός του, το μοντέλο Beatrice Borromeo είναι ήδη ambassador του οίκου από τον Φεβρουάριο.

Ο γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό και εγγονός της Grace Kelly είχε εμφανιστεί μαζί με την σύζυγό του στο show του Dior στην Αθήνα και πρόσφατα υπέγραψε με τον οίκο για τη νέα του συνεργασία. Όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση: «Ένα σύμβολο κομψότητας, ο Pierre Casiraghi γίνεται ο πρεσβευτής του Dior. Ο Μονεγάσκος επιχειρηματίας ενσαρκώνει τη νέα πτυχή της ραπτικής που επανεφευρίσκεται συνεχώς από τον Kim Jones (creative της ανδρικής σειράς του Dior), μια διαχρονική νεωτερικότητα».

Ο 34χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι όγδοος στη σειρά διαδοχής του θρόνου των Μονεγάσκων, ακολουθεί τα άλλα μέλη της οικογένειας του στη fashion σκηνή με τον Dior να είναι από τους αγαπημένους οίκους των royals.

Η σύζυγός του, Beatrice, 36 ετών, η οποία είναι κόρη του Ιταλού αριστοκράτη Don Carlo Ferdinando και εργάστηκε ως πολιτικός δημοσιογράφος και δημιουργός ντοκιμαντέρ, διορίστηκε επίσης πρέσβειρα του οίκου νωρίτερα φέτος.

Η θεία του Pierre, πριγκίπισσα Stephanie, έχει εργαστεί στον οίκο όταν έκανε την πρακτική της με τον σχεδιαστή Marc Bohan. Επιπλέον ο Pierre δεν είναι ο μόνος από τα αδέλφια που γίνεται το πρόσωπο μεγάλου οίκου μόδας, αφού η αδελφή του Charlotte έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον οίκο Chanel.

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό έχει πολύ καλή σχέση με τον οίκο, η οποία ξεκίνησε φυσικά με την πριγκίπισσα Grace που φορούσε συχνά δημιουργίες του Monsieur Dior, όπως το 1956 στο πάρτι αρραβώνων της στη Νέα Υόρκη.

jenny.gr