3 Μαΐου, 2024

Πέρασε άνετα από το Βικελίδης ο Ολυμπιακός

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε με 2-4 του Άρη στο Κλεάνθη της Βικελίδης, για την 7η αγωνιστική των play off.

Σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, με τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν να αναπτυχθούν με τον Φετφατζίδη.

Ο Μασούρας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ολυμπιακού στο 34΄, με τον Χασάν στο 45΄ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Με την αρχή της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49΄ ο Μασούρας έκανε το 0-3, κλειδώνοντας την νίκη για τους ερυθρόλευκους.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ με το Φετφατζίδη στο 56΄, ωστόσο ο Χασάν με πέναλτι στο 65΄ έδωσε ξανά προβάδισμα τριών τερμάτων στον Ολυμπιακό.

Στην συνεχεία το μόνο που κατάφερε ο Άρης, ήταν η μείωση του σκορ με τον Μπακαλιάνη στο 87΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα – Ροζ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης – Σάσα (79’ Διαμαντόπουλος), Ματίγια – Φετφατζίδης, Μαρτίνες, Μπρούνο Γκάμα – Μαντσίνι.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Αλέν (77’ Τζολάκης) – Τοροσίδης, Σισέ, Σεμέδο, Γκασπάρ (58’ Μπρούνο) – Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά (58’ Ραντζέλοβιτς) – Λοβέρα (68’ Ξενιτίδης), Μασούρας (68’ Βαλμπουενά) Χασάν