3 Μαΐου, 2024

Καθάρισε το ματς στο πρώτο ημίχρονο και κλείδωσε την 2η θέση

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική των play off και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό της δίνει προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Η Ένωση ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο μέρος έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στον αντίποδα ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να κρατήσει κατοχή, με αποτέλεσμα να είναι κλεισμένος στην περιοχή του.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ολιβέιρα στο 19΄, με τον παίκτη να εκμεταλέυται τον λάθος και την απειρία του Περδίκη.

Το 2-0 το σημείωσε ο Σβάρνας στο 45΄, δίνοντας έτσι σαφές προβάδισμα στην ομάδα του για την νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο ο Αλμπάνης, έχοντας έντονους πόνους στο ισχίο.

Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες κινήθηκαν σε ρηχά νερά δίχως να μπορούν να παράξουν κάποια σημαντική φάση που θα τους έδινε το γκολ.

 Στο 65’ οι Κρητικοί είχαν δοκάρι με το σουτ του Σακόρ, ενώ ένα λεπτό μετά η ΑΕΚ απάντησε με χαμένη ευκαιρία του Αραούχο

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Λόπες, Παουλίνιο, Οικονόμου, Σβάρνας, Σιμόες, Κρίστισιτς (80’ Τσιγκρίνσκι), Μάνταλος (80’ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (27’ Βέρντε), Λιβάγια (59’ Σιμάνσκι), Ολιβέιρα (59’ Αραούχο).

ΟΦΗ (Σίμος): Γουόλι, Γιαννούλης (81’ Σουρνάκης), Περδίκης (46’ Νάστος), Βαφέας, Μπράουν, Μπολάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Στάικος (46’ Μεγιάδο), Ναμπί (59’ Βαζ), Μάνος (46’ Φιγκεϊρέδο).