18 Απριλίου, 2024

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέες αιτήσεις

Μπορεί τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς να δημοσιεύτηκαν, ωστόσο, μία νέα ανακοίνωση πληροφορεί πως μία ομάδα πολιτών πρέπει να κάνει εκ νέου αίτηση στο eetaa.gr.

Λάθη εντοπίστηκαν στα αποτελέσματα για τα voucher στους παιδικούς σταθμούς. Αρκετοί πολίτες που είδαν μειωμένη επιδότηση θα πρέπει να προβούν σε νέα αίτηση. H ΕΕΤΑΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους αιτούντες των εισοδηματικών κατηγοριών που έλαβαν voucher μειωμένης αξίας να εκτυπώσουν νέο voucher με πλήρες ποσό ώστε να εγγράψουν τα τέκνα τους στις αντίστοιχες δομές.

Η ανακοίνωση

Απόδοση πλήρους voucher σε αιτούντες που έλαβαν voucher μειωμένης αξίας, ενώ διέθεταν εισοδήματα έως 27.000€ για οικογένειες με έως δύο παιδιά, έως 30.000€ με τρία παιδιά, έως 33.000€ με τέσσερα παιδιά και έως 36.000€ για οικογένειες με πέντε παιδιά και άνω Κοιτάζοντας πίσω στο 2021 _ Greenpeace Copy video url Play / Pause Mute / Unmute Report a problem Language Mox Player advertisement Μερικοί από τους αιτούντες των ανωτέρω εισοδηματικών κατηγοριών, έλαβαν voucher μειωμένης αξίας.

Oι συγκεκριμένοι αιτούντες θα πρέπει να εκτυπώσουν νέο voucher με πλήρες ποσό και να εγγράψουν τα τέκνα τους στις αντίστοιχες δομές, υπογράφοντας σύμβαση. Δυνατότητα αλλαγής κατηγορίας voucher, από ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, σε ΚΔΑΠ Ορισμένα ωφελούμενα ΑμεΑ, τα οποία επιθυμούσαν την ένταξή τους σε ΚΔΑΠ, έλαβαν voucher για δομές ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ (αυτόματα, εξαιτίας της αναπηρίας τους, π.χ. άτομα με σακχαρώδη διαβήτη).

 

Πηγή: baby.gr