3 Μαΐου, 2024

Πάτησε γήπεδο η Δαμάστα με πολλά νέα πρόσωπα

Με αισιοδοξία, πολλά νέα πρόσωπα αλλά και δίψα για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, συνοδεύτηκε η σημερινή «πρώτη» της Δαμάστας, ξεκινώντας έτσι και επίσημα την πορεία της για την ιστορική πρώτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η διάθεση και ο ενθουσιασμός για την επιστροφή στις προπονήσεις μετά από πέντε μήνες και την απραξία που έφερε ο κορωνοϊός, ήταν συναισθήματα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων, με το τεχνικό επιτελείο, τον Γιάννη Χατζησεβαστό και τους συνεργάτες του, τον Κώστα Αργέντη και τον γυμναστή Δαβίδ Φραγκιαδάκη, να δίνουν από νωρίς την κατεύθυνση για σκληρή δουλειά με συνέπεια και ποιότητα, όπως αρμόζει σε μια ομάδα που θέλει να κινηθεί σε επαγγελματικά πρότυπα και με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα.

Το παρών έδωσαν τα νέα αποκτήματα της Δαμάστας και πολλά νέα παιδιά που παίρνουν την ευκαιρία και ξεκινούν την προετοιμασία με τους πρωταθλητές Ηρακλείου. Ντεμπούτο με την φανέλα της Δαμάστας έκαναν οι Μιχάλης Φραγκουλάκης, Νίκος Βαλαβανόπουλος, Μιχάλης Αννιτσάκης, Βασίλης Μπάμπης, Γιώργος Κουντούρης, Γιάννης Παπαδάκης, Μύρων Ζερβός, Λευτέρης Παγωνάκης, Κωνσταντίνος Μηλιαράκης. Σίντριτ Μερκούρης, Γιάννης Κόκκινος, Νίκος Αντωνάκης και ο μικρός Δημήτρης Κατσαρός, που έχει καταγωγή από την Δαμάστα και αγωνιζόταν στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Στις 10 Αυγούστου θα αφιχθούν οι τρεις Πορτογάλοι, Μιγκέλ Ολιβέιρα, Μάρκο Μεϊρέλες και το νέο απόκτημα Φιλίπε Ντα Κρουζ Ραμάλιο. Την επίσημη πρώτη προπόνηση παρακολούθησε ο φυσικός ηγέτης της ομάδας Αντώνης Παπαδάκης, ο πρόεδρος Γιώργος Πολυχρονάκης, τα μέλη της διοίκησης Περάκης Γ., Περάκης Β., Μαθιουλάκης, Σαρρής, Ανδριαδάκης, Νικηφόρος και ήταν εκεί και όλα τα στελέχη της ομάδας, δείχνοντας ότι η Δαμάστα ξεκινά με ομοψυχία όλων για τον κοινό στόχο: Την κατάκτηση του τίτλου στην Γ’ Εθνική…