3 Μαΐου, 2024

Παρελθόν από τον Ρεθυμνιακό ο Καψαλάκης

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας του στον Ρεθυμνιακό, ο Νίκος Καψαλάκης δεν θα συνεχίσει και την νέα σεζόν στα «Δελφίνια».

Αν και αρχικά είχε συμφωνήσει στην παραμονή του και την νέα χρονιά στον Ρεθυμνιακό, ο Νίκος Καψαλάκης αποχαιρετά μετά από 2 χρόνια τα «δελφίνια», έχοντας πετύχει μαζί τους την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 2018-19, αλλά και την κατάκτηση του Super Cup Ρεθύμνου στον πρώτο επίσημο αγώνα της περσινής σεζόν, κόντρα στην Επισκοπή.

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε συνάρτηση και με το εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων των «κυανόλευκων» ήταν εκείνα που ώθησαν τον 31χρονο μέσο να συναντηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας και να ζητήσει την λύση της συνεργασίας με τον Ρεθυμνιακό.

Κατά την διάρκεια της περσινής περιόδου ο Νίκος Καψαλάκης φόρεσε 18 φορές την φανέλα με το «δελφίνι» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το Κύπελλο ερασιτεχνών έχοντας συνολικά 907’ συμμετοχής

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΚΑΨΑΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια, με υγεία στην ποδοσφαιρική και επαγγελματική του καριέρα».