2 Μαΐου, 2024

Παρελθόν από τον Ρεθυμνιακό ο Δημητριάδης

Παρελθόν από τον Ρεθυμνιακό αποτελεί ο Μενέλαος Ρεθυμνιακός, με την ομάδα των ”Δελφινιών” να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας.

Έπειτα από 3 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον Ρεθυμνιακό και έχοντας πετύχει μαζί του μια άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία που συνοδεύτηκε από πλούσια σε λεπτά συμμετοχών παρουσία, αλλά και την κατάκτηση ενός Super Cup Ρεθύμνου, ο Μενέλαος Δημητριάδης, δεν θα συνεχίσει βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «δελφινιών».

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΕΝΕΛΑΟ. Αναγνωρίζοντας το ήθος αλλά και την προσφορά του ενεργά ως τερματοφύλακα, αλλά και ως προπονητή των τμημάτων υποδομής της ομάδας, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον 32χρονο γκολκίπερ για την 3ετη συνεργασία και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του με υγεία και επιτυχίες σε κάθε επίπεδο.

Επισημαίνει παράλληλα ότι για ποδοσφαιριστές σαν τον Μενέλαο Δημητριάδη, θα υπάρχει πάντα μια θέση στην οικογένεια του Ρεθυμνιακό Α.Ο».