16 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Μαρσέλο

Ο Ολυμπιακός έλυσε τη συνεργασία του με τον Μαρσέλο, έπειτα από λίγους μήνες κοινής πορείας.

Με μήνυμα του στα social media, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Μαρσέλο, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Πειραιά.

«Όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ευχαριστεί τον Μαρσέλο για τη συνεργασία και την παρουσία του στον ΘΡΥΛΟ. Το χρονικό διάστημα που έμεινε ήταν μικρό, αλλά αρκετό για να δημιουργηθούν παντοτινοί δεσμοί. Ξέρει ότι στην Ελλάδα, στον Πειραιά, θα έχει πάντα φίλους!», έγραψαν οι Πειραιώτες.

Το δικό του “αντίο” στον Ολυμπιακό είπε και ο Μαρσέλο. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μπακ με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε τους ερυθρόλευκους ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

“Έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές στην Ελλάδα, στις οποίες με υποδέχτηκαν θερμά σε ένα νέο σπίτι, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Ο Πειραιάς και οι άνθρωποι του έχουν όλη μου την καρδιά και δεν θα είναι η τελευταία μου φορά σε αυτή την καταπληκτική χώρα. Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να εκφράσω που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού.

 
 
 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Παρόλο που η σύντομη διαμονή, η εμπειρία και οι φίλοι που έκανα εκεί θα μείνουν για πάντα σημαδευτές στη ζωή μου. Σήμερα αποχαιρετώ αλλά αφήνω τη στοργή και τον σεβασμό μου στον Πρόεδρο, στους συμπαίκτες μου, σε όλους τους εργαζόμενους και τους φιλάθλους του συλλόγου. Εύχομαι στον Ολυμπιακό ένα επιτυχημένο μέλλον! Ευχαριστώ, Ολυμπιακέ”.

Πηγή: newsit.gr