3 Μαΐου, 2024

Ολοκληρώθηκε το προπονητικό τιμ του φετινού Ρεθυμνιακού

Με την ανανέωση του Βαγγέλη Κερεντζή ως προπονητή τερματοφυλάκων ολοκληρώθηκε το φετινό προπονητικό τιμ του Ρεθυμνιακού.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας της διοίκησης του Ρεθυμνιακού μαζί του, συμπληρώθηκε το τεχνικό τιμ που θα καθοδηγήσει αγωνιστικά την ομάδας του Ρεθύμνου στην 2η συνεχόμενη χρονιά της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Βαγγέλης Κερεντζής θα συνεχίσει να αποτελεί και την νέα χρονιά τον προπονητή τερματοφυλάκων των «δελφινιών» και ήδη από την Δευτέρα «έπιασε δουλειά» εκεί ακριβώς που την άφησε λίγο πριν η πανδημία του Κοραναϊού κάνει την εμφάνισή της και στα γήπεδα του Ρεθύμνου. Ο γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου 1977 τεχνικός γύμνασε τους «κυανόλευκους» πορτιέρο για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν και βάση του προγράμματος του, θέλει να τους καταστήσει «ετοιμοπόλεμους» για μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Κερεντζή. Αναγνωρίζοντας την εμπειρία του, αλλά και τον τρόπο εκγύμνασης που ακολουθεί, εμπιστευόμαστε και την νέα χρονιά στον 42χρονο τεχνικό την προετοιμασία των τερματοφυλάκων μας, πεπεισμένοι ότι θα τους προετοιμάσει κατάλληλα για τις υποχρεώσεις της νέας ανταγωνιστικής σεζόν. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία».