3 Μαΐου, 2024

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ ή αλλιώς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θα αναμετρηθούν για 6η φορά την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, με τον ”Δικέφαλο του Βορρά” να έχει το απόλυτο νικών.

Το πρώτο παιχνίδι που ήρθαν αντιμέτωποι ήταν στις 9 Νοεμβρίου για την 10η αγωνιστική της Superleague στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, με τον ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Μίσιτς να επικρατεί με 0-1.

Την δεύτερη φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος, με τους Θεσσαλονικείς να νικούν με 0-3 στο Γεντί Κουλέ. Ο Λημνιός άνοιξε το σκορ στο 24΄, με τον Μπίσεσβαρ οκτώ λεπτά αργότερα να σημειώνει το 0-2. Το τελικό 0-3 το διαμόρφωσε ο Άκπομ στο 63΄.

Στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που Βγήκε πάλι νικητής με το ευρύ 4-1. Ο Λάμπρου άνοιξε το σκορ στο 12΄, με τον Πέλκα να ευστοχεί σε πέναλτι στο 23΄ και να σημειώνει το 2-0.

Ο ΟΦΗ στην συνέχεια μείωσε με τον Κοροβέση στο 28΄. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ σημείωσε άλλα δυο τέρματα, με τον Πέλκα στο 55΄ και τον Σφιντέρσκι στο 80΄.

Στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος στις 9 Φεβρουαρίου για την 23η αγωνιστική, ο ”Δικέφαλος του Βορρά” βγήκε πάλι νικητής με 4-0. Τα γκολ του ΠΑΟΚ τα σημείωσε ο Άκπομ στο 50΄ και στο 60΄, ο Λάμπρου στο 66΄ και ο Ντούγκλας στο 63΄.

Η τελευταία φετινή αναμέτρηση αναμεταξύ τους ήταν πριν λίγες μέρες για τα play off, με τους περσινούς νταμπλούχους να επικρατούν με 3-1.