29 Απριλίου, 2024

ΟΦΗ: Με Σαρδινέρο στο φιλικό με τα Χανιά – Ενοχλήσεις στο προσαγωγό ο Ναμπί

Με τον Adrian Sardinero να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (9/10) η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό (10/10) φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τα Χανιά.

Ο Adil Nabi αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Σίμου στο ματς με τα Χανιά.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Πασχάλης Στάικος.

Oι Πραξιτέλης Βούρος και Κώστας Γιαννούλης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Juan Neira δεν προπονήθηκε, όπως και ο Felipe Souza, ο οποίος απουσίασε για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο Ricardo Vaz και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση των Κρητικών απουσίασαν οι διεθνείς, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Απόστολος Διαμαντής.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, άσκηση μεταβιβάσεων, άσκηση αντοχής σε μικρό χώρο, στατικές φάσεις και αγωνιστικό παιχνίδι.

Στην αποστολή για το αυριανό ματς, ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.