27 Απριλίου, 2024

Ο ΑΟΑΝ στην Παγκρήτια σύσκεψη της Γ’ εθνικής

Στην Παγκρήτια σύσκεψη εκπροσώπων των ομάδων του κρητικού ομίλου της Γ’ εθνικής περιόδου 2020/2021 και των Ενώσεων της Κρήτης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Άρη Ρεθύμνου στα Μισίρια παρέστη το σωματείο του Αγίου Νικολάου, όπου εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Μάνο Μακράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

Ως ΑΟΑΝ, ευχαριστούμε τον Άρη Ρεθύμνου για την άψογη φιλοξενία και όλα τα φίλα σωματεία της Κρήτης, για την εποικοδομητική συζήτηση.

Το σωματείο μας μάλιστα, θα είναι ο εκπρόσωπος των ομάδων του Λασιθίου στην οκταμελή επιτροπή η οποία συστάθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα και αποτελείται από μια ομάδα κάθε νομού και τους προέδρους των τεσσάρων Ενώσεων, η οποία ως ομάδα εργασίας θα προχωρήσει σε συναντήσεις, ώστε ο κρητικός όμιλος την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2020/2021 να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα και όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτόν να αγωνιστούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και οικονομικές συνθήκες.

Ευελπιστούμε να ανατείλει μια νέα μέρα στο κρητικό ποδόσφαιρο, με σύμπνοια όλων των ομάδων και όλων των φορέων, σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε και να βγει πιο δυνατό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νησιού.