9 Μαΐου, 2024

Νίκησε την Λαμία και τώρα βλέπει Βόλφσμπουργκ

Εύκολο βράδυ είχε η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε άνετα της Λαμίας με 3-0 για την 3η αγωνιστική της Superleague, στο ΟΑΚΑ.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού η Ένωση είχε μεγάλη ευκαιρία, με την κεφαλιά του Μαχαίρα να περνάει άουτ μετά από σέντρα του Μάνταλου.

Στο 14΄ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, με τον Ανασαριφάρντ να έχει πλάτη τον Αντέτζο μέσα στην μεγάλη περιοχή και στην προσπάθεια του να διώξει, βρήκε το Γκαρσία ο οποίος έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός δίχως να υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία για γκολ.

Με την αρχή της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 49΄, η ΑΕΚ άγγιξε το γκολ, με τον σουτ του Ανσαριφάρντ να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Επασί και στην συνέχεια ο Μάνταλος έστειλε κι αυτός την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι έκαναν δυο τα τέρματα τους στο 64΄, με Κρίστισιτς να κάνει το 2-0 μετά από πάσα του Μαχαίρα.

Στο 78΄ η Λαμία είχε καλή ευκαιρία, με το σουτ Ρόμανιτς μετά από γέμισμα να καταλήγει κόρνερ.

Το 3-0 για την έγινε στο 84΄, με τον Ενομπακάρε να στέλνει την μπάλα σε κενή εστία, μετά από πάσα του Αλμπάνη, κλειδώνοντας την νίκη για την Ένωση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Λόπες, Χνιντ, Σβάρνας, Μπακάκης (53΄Βασιλαντωνόπουλος), Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (61΄Σιμόες), Μαχαίρας (65΄Αλμπάνης(, Γκαρσία (46΄Λιβάγια), Ανσαριφάρντ (65΄Ενομπακάρε)

Λαμίας (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (77΄Βιγιάλμπα), Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Νιασέ (60΄Μπουλούλης), Μπεχαράνο, Προβυδάκης, Χατζηστραβός (57΄Βασιλόγιαννης), Ρόμανιτς, Καραμάνος (77΄Μπιακόνι)