24 Ιουνίου, 2024

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι εντοπίστηκε ο Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη

Δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια στην υπόθεση του θανάτου του βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, η σορός του οποίου βρέθηκε σήμερα το πρωί στη Σύμη.

Ο Μόσλεϊ εντοπίστηκε με τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο αυτό μπορεί να οφείλεται σε πτώση, καθώς το σώμα του έχει πέσει στην ευθεία και δεν φαίνεται να έχει κάποιο άλλο τραύμα, σύμφωνα με το Mega.

Ο αντιδήμαρχος της Σύμης, Νικήτας Γρύλλης, μίλησε νωρίτερα σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό για τις έρευνες εντοπισμού του Μάικλ Μόσλεϊ.

«Πριν 15 λεπτά ανευρέθη η σορός. Τα χαρακτηριστικά και τα ρούχα δείχνουν ότι είναι αυτός. Στο σημείο έχουν μεταβεί δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας. Έχουν φτάσει στο σημείο και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, το BBC. Έχει περάσει όλο το δύσβατο σημείο και έχει βρεθεί η σορός του σε ίσιο δρόμο. Βρέθηκε με τα ρούχα του, το ρολόι του, όπως ήταν», είπε αρχικά.

«Είναι έξω από την περίφραξη του χώρου της Αγίας Μαρίνας. Είναι αρμόδιες υπηρεσίες στο σημείο, θα κάνουν αυτοψία και θα ακολουθήσει νεκροψία. Κάναμε υπέρβαση για να τον εντοπίσουμε τόσες μέρες και σήμερα είχαμε αυτό το δυσάρεστο γεγονός», συμπλήρωσε ο κ. Γρύλλης.