27 Απριλίου, 2024

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας έρχεται να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση θρίλερ

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας έρχεται να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση θρίλερ που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.
Όπως αποκαλύπτει το MEGA, σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η ίδια η 33χρονη μητέρα είχε πει σε παιδίατρο στο νοσοκομείο Παίδων πως η 9χρονη κόρη της ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του», είπε χαρακτηριστικά ο παιδίατρος στο MEGA.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα»
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως έγινε γνωστό, είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη.

Οι γονείς είχαν δώσει την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021 να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Τώρα, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως θα ζητήσει τεστ πατρότητας από την Ρούλα Πισπιρίγκου για την Ίριδα και τη Μαλένα.

Οι αναζητήσεις της Πισπιρίγκου – Οι «ύποπτες» λέξεις που χρησιμοποιούσε
Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» για το θρίλερ της Πάτρας προχώρησε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA o Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» αποκάλυψε ολόκληρη τη λίστα με τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο πριν τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας.

«Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό» φέρεται να έψαχνε στο Google σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, ενώ σε άλλη αναζήτηση πληκτρολογεί «αναισθησία στα παιδιά».

Στη συνέχεια προχώρησε σε αναζήτηση «αναισθητικά στα παιδιά», μετά αναζήτησε «νυχτερινή επιληψία» και στη συνέχεια «εγκεφαλική ατροφία».

Ακόμα φαίνεται να έψαχνε ένα φάρμακο, το οποίο εφόσον χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα οδηγεί στο θάνατο, ενώ προχώρησε και σε αναζητήσεις σε ιατρική βιβλιοθήκη.

Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Μαλένας & της Ίριδας
Η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη ανέφερε στο Live News ότι στην περίπτωση της Μαλένας δεν είχαν εκτιμηθεί όλα τα κομμάτια του παζλ.

Σύμφωνα με την κ. Σπανουδάκη, οι ιατροδικαστές πρέπει να ακολουθήσουν ένα πρωτόκολλο, δηλαδή να έχουν αντίγραφο του φακέλου, να διενεργήσουν νεκροψία, νεκροτομή, ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

«Βάσει πρωτοκόλλου δεν προκύπτει κάποια ηπατική ανεπάρκεια για την Μαλένα. Επίσης, οι κακώσεις που φέρει στο πρόσωπό της, νομίζω ότι κι εκεί δεν είχαμε την κατάλληλη ερμηνεία των κακώσεων αυτών. Εφόσον δεν βρέθηκε πρόβλημα παθολογικό, καρδιολογικό και γονιδιακό, με τη μέθοδο του αποκλεισμού καταλήγουμε ότι ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται μάλλον σε ασφυκτικό θάνατο», δήλωσε.

Σχετικά με την περίπτωση της Ίριδας και το αίμα που βρέθηκε στο πανάκι της, η ιατροδικαστής δήλωσε ότι είτε είναι συνέπεια τραύματος είτε από το οροαιματηρό περιεχόμενο από τη μύτη και στο στόμα του βρέφους λόγω πνευμονικού οιδήματος. «Όλα δείχνουν, πως ο θάνατος της Ίριδας προήλθε από εγκληματική ενέργεια», τόνισε.

madata.gr