19 Μαΐου, 2024

ΝΔ: Μηνύματα συσπείρωσης και μάχης για τις Ευρωεκλογές στο συνέδριο

Στα ελληνικά ξεκίνησε την ομιλία του χθές στο συνέδριο της ΝΔ ο Προέδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ όπου αναφέρθηκε στον ιδρυτή της ΝΔ, λέγοντας: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεψε στην Ελλάδα για να αποκαταστήσει τη Δημοκρατία, ίδρυσε το κόμμα και επεσήμανε ότι η Ελλάδα ανήκει στη Δύση.

O Μάνφρεντ Βέμπερ έπλεξε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη: ¬Αγαπητέ Κυριάκο, σε ευχαριστώ για την ηγεσία σου»

«Αισθάνομαι ευλογημένος που έχω την δυνατότητα να σας απευθύνω το λόγο σε αυτό τον ιστορικό χώρο που συνδέεται με μία ιστορική στιγμή για την Ελλάδα.
Η ΝΔ είναι το σπίτι μου, είναι τα σκαλιά της ζωής μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, κατά τη δική του παρέμβαση στο Συνέδριο.

Στο βήμα του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατία ανέβηκε ακόμη ο υπουργός Οικονομίας Κ. Χατζηδάκης, που μεταξύ άλλων τόνισε: «Ξέρω καλά ότι πολλοί συμπολίτες μου θέλουν να χτυπήσουν καμπανάκι. Αλλά τους λέω ότι δεν χρειάζεται να χτυπήσουν καμπανάκι. Δεν είμαστε αλαζόνες. Ξέρουμε ότι κάναμε λάθη και εργαζόμαστε για αυτά. Αλλά πρέπει να προσέξουμε και να μην χτυπήσουμε λάθος καμπανάκι, γιατι μπορεί να σταλεί εναντίον εκείνων που το αποστέλλουν. Στις εκλογές δεν θα κριθεί από ποιον θα κυβερνηθεί η χώρα, αλλά από το πώς».