29 Μαρτίου, 2024

Μουντιάλ 2022: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Γαλλία – Μαρόκο. Προγνωστικά

Με ένα ακόμη σόου του Μέσι η Αργεντινή κέρδισε 3-0 την Κροατία και θα είναι φιναλίστ στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Απόψε θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός, Γαλλία-Μαρόκο.
Οι παίκτες της Αργεντινής πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου.

Στα 35 του χρόνια ο Λιονέλ Μέσι, με γκολ και ασίστ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη απέναντι στην Κροατία.

Στο 32ο λεπτό ο Άλβαρες ανατράπηκε από τον Λιβάκοβιτς και ο Μέσι πέτυχε το ενδέκατό του γκολ με την Αργεντινή σε Μουντιάλ, αφήνοντας στην δεύτερη θέση της λίστας τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Επτά λεπτά αργότερα ο Χούλιαν Άλβαρες πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με την βοήθεια της τύχης μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 69΄ ο Μέσι αφού ταλαιπώρησε τον Γκβάρντιολ έδωσε έτοιμο γκολ στον Άλβαρες, κερδίζοντας το χειροκρότημα του Ροναλντίνιο. Δεύτερο γκολ για τον 22χρονο επιθετικό που έγινε ο νεαρότερος που σημειώνει δυο τέρματα σε ημιτελικό Μουντιάλ μετά τον Πελέ.

Όπως προανήγγειλε ο Μέσι ο τελικός της Κυριακής θα είναι ο τελευταίος του σε Μουντιάλ και ελπίζει να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

Το ίδιο επιθυμούν και οι φίλοι της Αλπισελέστε. Οι δρόμοι του Μπουένος Άιρες γέμισαν με εκστασιασμένους Αργεντινούς.

Πάρτι και στα αποδυτήρια της Αργεντινής με τους παίκτες να περιμένουν να μάθουν τον τελευταίο τους αντίπαλο.

Γαλλία και Μαρόκο θα μονομαχήσουν απόψε για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού. Αμφίβολοι για τους τρικολόρ είναι οι Ραμπιό και Ουπεμακανό. Ο Ρομέιν Σαίς μεγάλη απώλεια για τους Μαροκινούς που ζουν και αναπνέουν για τον πρώτο ημιτελικό της ιστορίας τους.

madata.gr