20 Απριλίου, 2024

Μήνυμα στήριξης και νίκης από πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου της υπ. Βουλευτή Ηρακλείου ΝΔ, Γεωργίας (Γωγώ) Μηλάκη (pics,vid)

Παρουσία πλήθους κόσμου και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου, τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου της υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ηρακλείου, Γεωργίας (Γωγώ) Μηλάκη.
Το εκλογικό γραφείο της κ. Μηλάκη βρίσκεται στην οδό Δαιδάλου 36, και ήταν όλοι εκεί, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί της γιατροί, συνεργάτες, ασθενείς της, στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου αλλά και αρκετοί συνυποψήφιοί , προκειμένου να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αλλά και τον αγώνα της υποψηφίου.

Αφού προηγήθηκε η τελετή των εγκαινίων, ακολούθησε χαιρετισμός από την υποψήφια Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη, με την ίδια μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά και την συγκίνησή της, να ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια να παρουσιάζει το πώς οραματίζεται την Κρήτη αλλά και το σχέδιο της που στόχο έχει να προσφέρει στους πολίτες έργα και λύσεις, το οποίο είναι δομημένο σε 6 πυλώνες: Υγεία, Κοινωνία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, Κλιματική αλλαγή, Oι νέοι και το μέλλον τους και χαρακτηρίζεται από μια φράση: Τη φιλοδοξία η Ελλάδα να γίνει καλύτερη.

Συγκεκριμένα στον χαιρετισμό της, η υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ηρακλείου, Γεωργία (Γωγώ) Μηλάκη, ανέφερε:
Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι,
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αποψινή σας παρουσία.
Μία παρουσία που με γεμίζει αισιοδοξία, χαρά και δύναμη.
Παράλληλα όμως μου ξυπνά και το αίσθημα της ευθύνης ώστε να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο.
Για ένα καλύτερο μέλλον, για όλους εμάς, για τους νέους και για την Κρήτη μας…
Η δύναμή μου προέρχεται από εσάς. Εσάς επιθυμώ να εκφράσω, από εσάς λαμβάνω γνώση και διαμορφώνω προτεραιότητες και σε εσάς λογοδοτώ.
Η αγάπη για την Κρήτη και τους ανθρώπους της, η γνώση των μεγάλων δυνατοτήτων μας και της πραγματικά μεγάλης προοπτικής του νησιού μας είναι τα κίνητρα μου.
Οι καιροί επιτάσσουν αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας, κάθε εργαλείου, κάθε συγκριτικού μας πλεονεκτήματος.
Γιατί η Κρήτη που οραματίζομαι είναι προπύργιο πρωτογενούς παραγωγής με ποιοτικά προϊόντα, μοναδικά στον κόσμο.
Είναι μία Κρήτη η οποία θα επενδύει στην ανασυγκρότηση του αγροδιατροφικού τομέα προς την κατεύθυνση ανάπτυξης ενός σύγχρονου προτύπου αγροτικής οικονομίας και σύνδεσης της παραγωγής, της τυποποίησης, της μεταποίησης προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας με τον τουρισμό.
Είναι μία Κρήτη κορωνίδα του βιώσιμου τουρισμού, ατμομηχανή του τουριστικού προϊόντος της πατρίδας μας που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την περαιτέρω απορρόφηση της αγροτικής παραγωγής.
Είναι μία Κρήτη κόμβος ενέργειας μέσω της διασύνδεσης της με το μεγάλο καλώδιο με την ηπειρωτική Ελλάδα και πράσινης ανάπτυξης με παραγωγή ενέργειας μικρής κλίμακας μέσω των ΑΠΕ.
Είναι κέντρο πολιτισμού, πόλος έλξης της γνώσης, των επιστημών και της εκπαίδευσης, κέντρο υγείας και κέντρο έρευνας.
Θα σας θυμίσω τα ερευνητικά και πανεπιστημιακά μας ιδρύματα Πολυτεχνείο, ΕΛΜΕΠΑ, πανεπιστήμιο Κρήτης, ΙΤΕ, μπορούν να αποτελέσουν κέντρα αριστείας, να διασυνδεθούν με ερευνητικά ιδρύματα του εξωτερικού αλλά και με τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης ιδιωτικών επιχειρήσεων για να τις βοηθήσουν να παράξουν καινοτόμες ιδέες για την προώθηση της αξιοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων και επιστημονικής τεχνογνωσίας που εφαρμόζονται άμεσα στην πράξη.
Είναι η Κρήτη των υποδομών (ΒΟΑΚ, αεροδρόμιο Καστελλίου, φράγματα) με σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Αλλά είναι και η Κρήτη που αξιοποιεί τους πόρους του ΤΑΑ και του ΕΣΠΑ για νέα σχολεία, για καλύτερα νοσοκομεία, για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Που δημιουργεί θέσεις εργασίας και κρατάει τα παιδιά της κοντά της. Προσελκύει ψηφιακούς νομάδες, διατηρώντας όμως πάντα την ταυτότητα της και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Φίλες και φίλοι,
Θεωρώ ότι δεν πρέπει να έχετε κανένα δίλημμα για το τι θα ψηφίσετε στις 21 Μαΐου.
Στα τέσσερα χρόνια που προηγήθηκαν με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο τιμόνι του τόπου, έγιναν σημαντικά βήματα για τον εκσυγχρονισμό της χώρας στις υποδομές, την ψηφιοποίηση, την ασφάλεια, την δημόσια διοίκηση, την καινοτομία και την εκπαίδευση. Θωρακίστηκαν τα σύνορα μας τα οποία είναι και τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης. Η θέση της πατρίδας μας μεταξύ εταίρων και συμμάχων αναβαθμίστηκε.
Η Κυβέρνηση που ολοκλήρωσε την πρώτη της θητεία, μέσα από το έργο της αναβαθμίζει τη χώρα, ενδυναμώνει την κοινωνία, εγγυάται την σταθερότητα, την πρόοδο, την ευημερία, την ασφάλεια και δημιουργεί περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες.
Είναι γεγονός ότι κλήθηκε να διαχειριστεί πρωτόγνωρες παγκόσμιες κρίσεις, όπως η πανδημία του κορωνοϊού. Κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή κρίση και τις διαρκείς προκλήσεις από την γείτονα χώρα, με τις σχέσεις να βρίσκονται διαρκώς σε τεντωμένο σκοινί.
Με πλήθος μεταρρυθμίσεων, χρηστή διαχείριση της οικονομίας και στήριξη όλων των στρωμάτων της κοινωνίας, μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.
Έχει κάνει και λάθη; Φυσικά.
Και πρώτη αυτή τα αναγνώρισε με θάρρος… και τα διόρθωσε με αποφασιστικότητα!
Γι’ αυτό και εγώ αποδέχτηκα με χαρά αυτό το κάλεσμα, αξιολογώντας θετικά όλα τα παραπάνω.
Γιατί η Νέα Δημοκρατία δίνει ελπίδα πραγματοποίησης όλων αυτών και δίνει σε μένα την ευκαιρία να παλέψω για όσα πιστεύω!
Ως Γεωργία Μηλάκη, πιστεύω στις αρχές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, της Ελευθερίας, της Ισονομίας, της Αξιοκρατίας, της Ανταγωνιστικότητας και της Ανάπτυξης.
Με ίσες ευκαιρίες για όλους και δυνατότητα διάκρισης για τους καλύτερους, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διαφορετικότητα.
Αγωνίζομαι για όσα η κοινωνία απαιτεί στην πράξη!
Μια Ελλάδα που πιστεύει και επενδύει στα παιδιά της, χτίζοντας τα θεμέλιά της, στη γνώση και την καινοτομία.
Μια υπερήφανη Ελλάδα μέσα σε μια Ενωμένη Ευρώπη! Που εγγυάται το εθνικό συμφέρον και εξασφαλίζει την Ειρήνη.
Μια Ελλάδα με Κοινωνική Συνοχή που προστατεύει και ενισχύει τους αδύναμους, στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, τα άτομα με αναπηρία, τις γυναίκες, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.
Το σχέδιο μου για να προσφέρουμε στους πολίτες έργα και λύσεις, είναι δομημένο σε 6 πυλώνες, Υγεία, Κοινωνία, Αθλητισμός, Π ο λ ι τ ι σ μ ό ς, Κ λ ι μ α τ ι κ ή α λ λ α γ ή, Ο ι ν έ ο ι & τ ο μ έ λ λ ο ν τ ο υ ς, όπως αποτυπώνονται στην πυραμίδα του προγράμματος μου και χαρακτηρίζεται από μια φράση: Τη φιλοδοξία η Ελλάδα να γίνει καλύτερη.
Παραγωγική, κοινωνική, πράσινη και ψηφιακή, δίκαιη και ισχυρή. Αυτό είναι το όραμα μας για την Ελλάδα, αυτή είναι η Ελλάδα που ονειρευόμαστε για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Αυτό διακυβεύεται στις κάλπες της 21ης Μαΐου. Το αν θα αφήσουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος οριστικά πίσω μας για να πορευτούμε με αισιοδοξία, εθνική αυτογνωσία, πίστη στις δυνάμεις μας αλλά και αυτοκριτική όπου χρειάζεται -με γενναία δράση διόρθωσης -για όσα δεν γίνονται σωστά και πρέπει να διορθωθούν.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
αγαπώ αυτό τον τόπο και θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις τα μέγιστα!
Η Κρήτη είναι η πατρίδα μου.
Εδώ γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου.
Η οικογένειά μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πολιτική.
Ήταν η δική μου τάση και ανάγκη να προσφέρω με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο έχω κάθε φορά στην διάθεσή μου στον τόπο μου, που με φέρνει εδώ
Πιστεύω πως σε μία δημοκρατία πρέπει καθεμιά και καθένας μας να αναλαμβάνει την ευθύνη που μας αναλογεί για να κάνουμε τις ζωές μας καλύτερες. Δεν αρκέστηκα ποτέ σε μια μοιρολατρία και την άσκηση της κριτικής από τον καναπέ. Εάν κάτι σε ενοχλεί, οφείλεις να βγεις μπροστά, να μιλήσεις ανοιχτά, να δουλέψεις για την αλλαγή που ζητάς.

Είμαι μία από εσάς και για αυτό,
Ζητάω την ψήφο σας!
Την ζητάω για να ανατρέψουμε το κατεστημένο στον τόπο μας
Την ζητάω για να ανατρέψουμε κακές νοοτροπίες
Την ζητάω για να ανατρέψουμε την προβληματική καθημερινότητα μας
Την ζητάω για να ανατρέψουμε το σύστημα που εμποδίζει την ευημερία, την ασφάλεια και την ανάπτυξη
Την ζητάω για να ανατρέψουμε τις παθογένειες του συστήματος υγείας και κοινωνικής μέριμνας
Την ζητάω γιατί Αξίζουμε Περισσότερα!
Ζούμε στην Κρήτη. Έναν υπέροχο και ευλογημένο τόπο, πλούσιο σε Πολιτισμό, Ιστορία, με φυσικές ομορφιές και πολλές δυνατότητες που της δίνουν την ευκαιρία να μεγαλουργήσει και να ξεχωρίσει στις τέχνες, στον πολιτισμό, στα γράμματα, στον τουρισμό, στη βιομηχανία, στον πρωτογενή τομέα.
Αυτό όμως απαιτεί ΣΤΑΘΕΡΑ, ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ…
Το βράδυ της 21ης Μαΐου, ας κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ γιατί, ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
Στις 21 Μαΐου πρέπει όλοι να δώσουμε την απάντηση, επιλέγοντας τη σταθερότητα.
Επιλέγοντας το δρόμο που θα πάει την Πατρίδα μας ακόμα πιο μπροστά
ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
Σε αυτό το δρόμο λοιπόν της πολιτικής που επέλεξα να ακολουθήσω, σας θέλω συνοδοιπόρους για να πάμε μαζί τη χώρα μας ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ…
Ώστε όλοι μαζί το βράδυ της 21ης Μαΐου να πανηγυρίσουμε και να βγούμε ξανά νικητές!!!
Δώστε μου την δυνατότητα να σας εκπροσωπήσω με όλες τις δυνάμεις!
Οι άνθρωποι και οι ικανότητες τους κάνουν την διαφορά
Και ΝΑΙ αυτό μπορεί να γίνει… Είναι δυνατόν!
Δώστε μου την ψήφο σας!
Κάνε την Ανατροπή! Αξίζουμε Περισσότερα!

Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια: