9 Μαΐου, 2024

Με πολλές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Πόρου

Στο γήπεδο του ΠΟΑ το οποίο καλούνται να κάνουν… σπίτι τους τη νέα περίοδο καθώς θα δίνουν εκεί τα εντός έδρας παιχνίδια τους στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής προπονήθηκαν για πρώτη φορά το Σάββατο το απόγευμα (13/09) οι “μπλε”. Πήραν πρώτη… γεύση από Ατσαλένιο οι παίκτες του Πόρου.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα μετακόμισε για μία ημέρα από το “Lido Soccer” και το βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις στο Ατσαλένιο προκειμένου να… πατήσει το γήπεδο του ΠΟΑ το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα την καινούργια σεζόν στο πρωτάθλημα.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, στα υπάρχοντα προβλήματα τραυματισμών των Λάζαρου Τριανταφυλλίδη, Ηλία Τριχάκη (αμφότεροι ακολουθούν θεραπεία και τρέξιμο) προστέθηκαν και νέα τις τελευταίες ημέρες.

Οι νεαροί Σταύρος Αποστολάκης και Γιώργος Παγωνάκης ταλαιπωρούνται από θλάση στα πλευρά ο πρώτος (θα λείψει περίπου για ένα 20ήμερο) και ελαφρύ διάστρεμμα ο δεύτερος (έτρεξε μόνος του στο Ατσαλένιο).

Από και και πέρα πάνω που είχε επιστρέψει το τελευταίο διάστημα στο κανονικό πρόγραμμα, κάνοντας μάλιστα εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο τεστ με την Αναγέννηση στην Ιεράπετρα η ατυχία χτύπησε ξανά την… πόρτα του Μπάμπη Πήλιου.

Ο κορυφαίος παίκτης του Πόρου την περσινή σεζόν χτύπησε στον ώμο στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης (10/09) στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου. Η ακτινογραφία την οποία έβγαλε στο “Βενιζέλειο νοσοκομείο” το βράδυ της ίδιας ημέρας έδειξε θλάση στην ωμοπλάτη η οποία θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για μερικές μέρες.

Ο Βασίλης Κρασανάκης έδωσε διήμερο ρεπό στους “μπλε” Κυριακή (13/09) και Δευτέρα (14/09) και τους περιμένει ξανά για προπόνηση την Τρίτη το απόγευμα (15/09) στο “Lido Soccer”. Ο προπονητής του Πόρου αναζητά αντίπαλο και γήπεδο εκτός Ηρακλείου για νέο φιλικό το επόμενο Σαββατοκύριακο (19-20/09) με αυτά που είχαν προγραμματιστεί με Άρη Ρεθύμνου ή ΠΑΝΟΜ στο τέλος αυτής της εβδομάδας να ακυρώνονται για διαφορετικούς λόγους.