8 Μαΐου, 2024

Με πολλά νέα πρόσωπα η πρώτη προπόνηση των Ακαδημιών του Ρεθυμνιακού

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των τμημάτων υποδομής του Ρεθυμνιακού.

Εκεί υποδέχθηκαν τα νεαρά παιδιά ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, Φώτης Ξενικάκης, αλλά και οι συνεργάτες του προπονητές Λώρενς Ταμάμης, Στέλιος Δελήμπασης, Χρήστος Μερτίρι, αλλά και ο γυμναστής της ανδρικής ομάδας των «κυανόλευκων» Ανδρέας Δρυγιαννάκης που θα έχουν όλοι τους το ανάλογο ηλικιακό τμήμα και θα προσφέρουν στους ταλαντούχους ορεξάτους πιτσιρικάδες του Ρεθυμνιακού, μια σωστή εκμάθηση, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και μπόλικη διασκέδαση.

Η ενημέρωση του Ρεθυμνιακού για την βαρύτητα στις ακαδημίες και την ασφάλιση των νεαρών ποδοσφαιριστών:

Ήδη η πρώτη κιόλας ημέρα, έφερε πολλά νέα και ορεξάτα προσωπάκια στην φιλόξενη οικογένεια του Ρεθυμνιακού, με την διοίκηση, αλλά και τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής της ομάδας να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην Ακαδημία. Άλλωστε το μελλοντικό όραμα απαιτεί την προσοχή, την φροντίδα, αλλά και τον σωστό προγραμματισμό προς την νέα γενιά που γνωρίζει όσο κανείς άλλος πως δημιουργούνται τα όνειρα και οι φιλοδοξίες. Έτσι στην νέα μηνιαία συνδρομή των 27 ευρώ, περιλαμβάνεται και η ασφάλιση των νεαρών ταλέντων μας στην γνωστή εταιρία ALLIANZ, γιατί σύμφωνα με την φιλοσοφία των ανθρώπων του Ρεθυμνιακού μας «πρέπει να παρέχουμε στην νέα γενιά μια σωστή καθοδήγηση και ένα μέλλον με… ασφάλεια».
Οι εγγραφές που ξεκίνησαν στις 24 Αυγούστου συνεχίζονται καθημερινά (Δευτέρα ως Παρασκευή) 18.00 με 21.00 στα γραφεία του συλλόγου στην Σοχώρα