2 Μαΐου, 2024

Με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας το «Μαρκομιχελάκειο» Τουρνουά

Με την συμμετοχή της ΠΑΕ ΟΦΗ, του Γιούχτα και της Αναγέννησης Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου το «Μαρκομιχελάκειο» Τουρνουά στις Αρχάνες, προς τιμήν του ευεργέτη του Γιούχτα, του Αρχανιώτη γιατρού Μιχαήλ Μαρκομιχελάκη του Ιωάννη, ο οποίος στις 13 Δεκεμβρίου 1960, δώρισε μία έκταση 8.119 τ.μ. στη θέση Κάμπος ή Τριορούκουνο, με σκοπό την ανέγερση του γηπέδου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά (αγώνες 45 λεπτών) είναι:


Ώρα έναρξης 17:00: Γιούχτας-Αναγέννηση Ιεράπετρας
Ώρα έναρξης 18:00: ΠΑΕ ΟΦΗ-Αναγέννηση Ιεράπετρας
Ώρα έναρξης 19:00: Γιούχτας-ΠΑΕ ΟΦΗ

\Η διοργάνωση θα γίνει σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την προστασία από τον COVID-19 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, καθώς δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών.

Στην αθλητική εγκατάσταση έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι αποστολές που έχουν δοθεί από κάθε ομάδα ενώ η είσοδος και η παρουσία στην αθλητική εγκατάσταση θα γίνει σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας (θερμομέτρηση, μάσκες, χρησιμοποίηση αντισηπτικού κλπ). Επίσης στα αποδυτήρια δεν θα βρίσκεται κανείς άλλος πέραν των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των διαιτητών.


Ο Γιούχτας επίσης έχει μεριμνήσει ώστε το πρωί του Σαββάτου να γίνει γενική απολύμανση της αθλητικής εγκατάστασης από την NOVA Απολυμαντική.