19 Ιουλίου, 2024

Μαρία Δαριβιανάκη: Ο αγώνας είναι κοινός και πρέπει να είναι ομαδικός (vid)

Σε δηλώσεις της στο ypopsifioi.tv και στο Press Office Online (poo.gr) η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλός Π.Ε. Ηρακλείου, Δικηγόρος Μαρία Δαριβιανάκη Μήλιου, με τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη, στο πλαίσιο της  1ης συνάντησης των υποψήφιων Π.Σ. της παράταξης «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε» τόνισε: «είμαστε όλοι εδώ σήμερα όλοι οι συνυποψήφιοι του συνδυασμού του κ. Αρναουτάκη «Για την Κρήτη μας», προκειμένου να γνωριστούμε καταρχήν μεταξύ μας σε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με σκοπό την αποτύπωση και την επικοινωνία στον κόσμο του προγράμματός μας και των στόχων μας.

Η γνωριμία μεταξύ των συνυποψηφίων είναι βασική αρχή κάθε ξεκινήματος, κάθε πρωτοβουλίας των υποψηφίων της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε να πετύχουν πιο εύκολα των στόχο τους. Αν γνωρίζονται μεταξύ τους οι συνυποψήφιοι και έχουν αναπτύξει ένα επίπεδο επικοινωνίας αυτό βοηθάει στην καλή συνεργασία». Η ίδια απευθύνοντας κάλεσμα στους υποψήφιους ψηφοφόρους είπε: «Καλούμε τους ψηφοφόρους μας προκειμένου να γνωρίσουν το πρόγραμμά μας, να επικοινωνήσουν με τους υποψηφίους. Καλούμε τον κόσμο να συνδράμει και να γνωρίσει τους νέους στόχους του Σταύρου Αρναουτάκη, να γνωρίσει εμάς, ώστε να έχουμε την βάση αλλά και την δυναμική που θέλουμε ώστε να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξει όσα στοχεύουμε και ακόμα περισσότερα.

Ο αγώνας δρόμου είναι μεγάλος με χαρά συμβάλλω και εγώ και συστρατεύομαι με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι το αναπτυξιακό αποτύπωμα του είναι ανεξίτηλο πλέον στο νησί μας. Για τον λόγο αυτό και καλούμε τον κόσμο, παλιούς αλλά και νέους ψηφοφόρους να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια, όπως κάνουμε και εμείς. Ο αγώνας είναι κοινός και πρέπει να είναι ομαδικός».