9 Μαΐου, 2024

Λυρώνης: «Μας ενδιαφέρει περισσότερο να βρισκόμαστε στον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται»

Στην ετοιμότητα του Ρεθυμνιακού για τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και όχι τόσο στο πρόγραμμα των αγώνων που προέκυψε από την σημερινή κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ κρίνεται η πορεία του, τόνισε στις σχετικές του δηλώσεις ο Γιώργος Λυρώνης.

Ο έμπειρος προπονητής επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Μια κλήρωση έχει πάντα και τις ευκολίες, αλλά και τις δυσκολίες της. Εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο να βρισκόμαστε στον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται ώστε να ανταποκριθούμε από την έναρξη του πρωταθλήματος στις υποχρεώσεις μας. Για αυτό έχουμε ξεκινήσει από τις 27 Ιουλίου και συνεχίζουμε το στάδιο προετοιμασίας μας σε ρυθμούς βάση του πλάνου που έχουμε καταρτίσει.

Σημασία δεν έχει το ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε την 1η αγωνιστική. Εξάλλου κάποια χρονική στιγμή θα βρεθούμε όλοι αντίπαλοι. Ο Ρεθυμνιακός θα προετοιμάζεται για τις απαιτήσεις κάθε αγώνα ξεχωριστά και με τις ιδιαιτερότητες που έχει ο αντίπαλος του. Εύχομαι να επιτρέψουν οι συνθήκες να γίνει στα προκαθορισμένα χρονικά όρια ένα πρωτάθλημα που πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό».