2 Μαΐου, 2024

Κυριάρχησε και πήρε την νίκη στην Ιεράπετρα ο ΠΟΑ

Ο ΠΟΑ επικράτησε με 0-1 της Αναγέννησης Ιεράπετρας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ιεράπετρα.

Ο ΠΟΑ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε μόλις στο 5΄, με τον Πατινιώτη να εκτελεί δυνατό φάουλ και τον Γκλώτσο να μπλοκάρει με την δεύτερη προσπάθεια.

Το γκολ δεν άργησε να μπει για την ομάδα του Ατσαλένιου και μόλις στο 10΄ οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Κερμενίδη. 

Στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός στον αγώνα με τις δυο ομάδες να μην έχουν κάποια εξιοσημείωτη ευκαιρία.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Αναγέννηση Ιεράπετρας ήρθε στο 43΄, μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53΄ ο ΠΟΑ άγγιξε το 2-0, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ξυλούρης πλάσαρε από κοντινή απόσταση όμως ο Γκλώτσος απομάκρυνε στην γωνία του.

Στο 68΄ μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Τσιχλάκης σούταρε, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα, ο οποίος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια και με την βοήθεια του δοκαριού.

Στην συνέχεια οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία, με μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία να είναι στο 84΄ με το σουτ του Κουτούζου να περνάει αουτ και έτσι ήρθε η νίκη για την ομάδα του Ατσαλένιου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Ιεράπετρας: Γκλώτσος, Πυθαρούλης, Χατζάκης, Κορκίδης, Ντίσα (45΄ Γερομαρκάκης), Κουτούζος, Μερκούρης, Λαθούρης, Ζαμωστάκης, Χριστοφάκης (60΄ Μαστοράκης), Ζαμπετάκης (85΄ Μάλτσι)

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης (57΄Ρουμπάκης.Ι), Νάτος, Αναστασιάδης (76΄Γιαλυτάκης), Παναγιωτάκης (45΄Βοριάς), Πατινιώτης, Κερμενίδης, Γκελοσάνι (76΄ Ζούζουλας), Σένκα, Σαμουηλίδης, Ξυλούρης (57΄Μανιαδάκης), Τσιρούδης (60΄Τσιχλάκης)