26 Απριλίου, 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Λαμία – Παναθηναϊκός για τα δύο εισιτήρια του τελικού

Οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Λαμία-Παναθηναϊκός, που θα γίνουν αύριο Τετάρτη, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων από τη δράση εντός συνόρων.
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για την αυριανή ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι με τον κόσμο τους στο πλευρό τους, δείχνουν έτοιμοι να πάρουν τη νίκη που μετά το 0-0 της Τούμπας θα τους δώσει την πρόκριση στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στον ΠΑΟΚ ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε σήμερα με την ομάδα και δεν θα αγωνιστεί, παρότι θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Απόντες θα είναι επίσης οι τραυματίες Μιχαηλίδης και Ελ Καντουρί.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Βαλεντίν Πιθάρο Γκόμεθ.

Στον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης χτύπησε στον μηρό και ο Πούγγουρας ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να μείνουν αμφότεροι εκτός της αυριανής ρεβάνς με τη Λαμία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πήρε στην αποστολή ούτε τον Μακέντα. Το αυριανό παιχνίδι στη Λαμία θα διευθύνει ο Σκοτσέζος Ρόμπερτ Μάντεν, που έχει σφυρίξει φέτος άλλους δύο αγώνες της Super League. Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης τον Νοέμβρη και την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρης για τα πλέι οφ.

Η ΑΕΚ δημοσίευσε ένα βίντεο με το οποίο δίνει μια πρώτη γεύση από τη φανέλα που θα φορά η ομάδα την επόμενη σεζόν στο καινούριο της γήπεδο. Ο Σέρχιο Αραούχο είναι αυτός που τη βλέπει πρώτος ανοίγοντας ένα χρηματοκιβώτιο…

madata.gr